Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Családi napot tartott szakszervezetünk Nyíregyháza Szesza tagcsoportja!


2024. június 8-án tartotta immár hagyományosnak tekinthető Családi napját a VDSzSz Szolidaritás Nyíregyháza SzESzA tagcsoportja Nyíregyháza–Sóstón.

Családi napot tartott szakszervezetünk Nyíregyháza Szesza tagcsoportja!

A tagcsoport tagjai és a családtagok csodás időben találkoztak újra a megszokott helyen. A kerti kiülők alatt és a sörpadok mellett jó volt látni és hallani a rég nem látott kollegák élménybeszámolóit, szakmai és családi életükben történtekkel és változásokkal kapcsolatban. Az ugráló várat, a fotelhintákat, a játékokat gyermekzsivajtól és nevetéstől hangos, boldog gyermekarcok vették birtokba.

Az ebéd finom gulyásleves volt, amit Kántorné Bodzás Melinda, Kissné Ferenczi Zsuzsanna Erzsébet és Jánóczkiné Adorján Erika főzte, a részvevők legnagyobb megelégedésére. Aztán sült debreceni kolbász és sült virsli friss kenyérrel, savanyúsággal volt a menü, utóbbit Mokánszki Ágnes, Csáki Lajos és Kiss Attila készítette a vendégek igénye szerint.
A szakácsok, séfek keze alá Jánóczki József, Kiss Attila, Csáki Lajos, László Gábor és Hegedűs Attila segédkezett, hogy minden időben elkészüljön, és finom ebéd várja a vendégeket.
Kissné Ferenczi Zsuzsa desszertként palacsintát sütött elképesztő mennyiségben, amit kétféle lekvárral, kakaóval vagy nutellával tölthettek meg a résztvevők.

Az időjárás nagyon kedvező volt, a fák árnyéka alatt, a jó zeneszó mellett mindenki jólesően fogyasztotta a hideg üdítőket, a hűtött italokat. Hegedűs Attila tagcsoportvezető játékkal is kedveskedett a gyermekeknek: tombolán mintegy 25 ajándéktáskába rejtett meglepetés várta a kicsiket.
A rendezvényen részt vett Mózes Tibor, a VDSzSz Szolidaritás ügyvezető alelnöke és Dr. Gönczi Tamás, a VDSzSz Szolidaritás Start társasági vezető ügyvivője, jogásza, akik érdekvédelmi beszámolót tartottak az érdeklődő jelenlévőknek.
Jó volt újra együtt eltölteni ezt a napot, találkozni, beszélgetni! Jövőre Veletek újra itt!

VDSzSz Nyíregyháza SzESzA Tagcsoportja

Galéria