Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Pénzügyi szolgáltatásokOTP Bank

Jelentős OTP-kedvezmények a VDSzSz Szolidaritás tagjai számára!
 
Bankszámlacsomagtól függő kedvezményekben részesülhetnek a VDSzSz Szolidaritás tagjai! Így például a számlavezetési díj felét vagy egészét elengedik számukra, de meghatározott összegig díjmentes lehet a csoportos beszedési megbízás és a banki átutalás is. Ezen kívül többek között elengedik a lakástakarékpénztári szerződéskötés díját, és kedvezményes kamattal vehetnek fel tagjaink lakásvásárlási hitelt és személyi kölcsönt!

 A jogosultság igénybevételének feltétele a MAKASZ-tagkártya felmutatása valamelyik OTP-bankfiókban, ezzel éves szinten több ezer forintot lehet megtakarítani. Fontos, hogy tagjaink közül az OTP-s ügyfeleknek is megéri regisztrálniuk tagkártyájukkal.

A VDSzSz Szolidaritással kötött szerződés azonosító száma: MSZCS-kód - 810001 (erre hivatkozz). További részletek itt és itt.


Erste Bank

Szerződést kötöttünk az Erste Bankkal, hogy tagtársaink kedvezményes banki szolgáltatásokat is igénybe vehessenek!

A megállapodás része:

  • kedvezményes számlavezetés,
  • hitelkártya levásárolható kártya-kibocsátási díjjal,
  • személyi kölcsön kedvezményes kamattal,
  • jelzáloghitel ingatlanvásárlásra és szabad felhasználásra,
  • megtakarítások és befektetések

Részletes tájékoztatást a bankfiókokban nyújtanak, a tagsági viszony a MAKASZ tagkártya bemutatásával igazolható.

A szerződést az ország összes Erste-fiókjában megköthetitek. Azon tagjaink szerződését kérésre módosítja a bank, akik jelenleg is az Erste Bank ügyfelei. Bővebb információért kattints ide!


Hitelnet

A VDSzSz Szolidaritás szeretné, ha tagjai a pénzügyi világban is megfelelően tájékozottak és tudatosak lennének, továbbá a hétköznapi lehetőségeken túl kedvezményekben részesüljenek, ha bankhoz, biztosítóhoz fordulnak. Ezen okokból – és többek között a fenti kérdések megválaszolása érdekében – jött létre együttműködési megállapodás a C&I Hitelnet Kft-vel, mint országos pénzügyi közvetítő főügynökséggel (17 banki partner termékeinek közvetítésével díjmentes igényfelmérés, tanácsadás és ügyintézés, kamatkedvezmények) 

A C&I Hitelnet Kft. országos jelenlétét partnerein keresztül látja el. Több mint 235 alvállalkozó hiteltanácsadó minden megyében biztosítja az ügyfelek kiszolgálását. A VDSzSz Szolidaritással való együttműködés koordinációját, a partnerek munkájának támogatását és egyben az ügyfelek szakmai kiszolgálását a C&I Hitelnet Kft. szerződött partnere, a Bestbankár Kft. Major Tamás vezetésével látja el.

A VDSzSz Szolidaritás tagjai számára az alábbi kalkulátoron keresztül biztosított a regisztráció, amellyel az adott térségben lévő pénzügyi partnerhez jut el az érdeklődés. Az űrlap kitöltése után, amely semmilyen kötelezettséggel nem jár, a szerződött partnerek egyike felkeresi az érdeklődő ügyfelet, és előzetes egyeztetés keretén belül, minden felmerülő kérdést tisztáz. További ügyintézés már személyesen, akár a partnerek irodájában, akár az ügyfelek otthonában, rugalmasan történik.

Letölthető dokumentumok: