Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Üdülés


Hotel Annabella, Balatonfüred (VKJE-üdülő) - MEGTELT, erre az évre már nincs szabad helyünk!

balatonkeneseEgerszalokHajduszoboszlo

Május: 74.940 Ft/fő

Június: 84.910 Ft/fő

Július-augusztus: 123.410 Ft/fő

Szeptember: 84.910 Ft/fő

Az árak a szállást, az uszoda, a szauna és a strand használatát és a félpanziós ellátást (büfé reggeli - svédasztalos vacsora) tartalmazzák, további részletek itt! A szállodát vasárnaptól-péntekig tartó 5 éjszakás /6 napos/ turnusokban lehet igénybe venni, üdülési csekket vagy egyéb utalványt nem tudnak elfogadni.

FONTOS VÁLTOZÁS:

A főszezonban üdülő tagi vendégek a korábbiaktól eltérően csak és kizárólag a helyszínen, a szállodában fizethetik meg az üdülés és az igénybe vett szolgáltatások díját! A fizetés a szálloda által elfogadott módon történhet készpénzzel, bankkártyával, üdülési csekkel, vagy SZÉP kártyával.

Milyen szolgáltatást nyújt a Hotel Annabella a térítési díjért?

  • valamennyi szoba légkondícionált,
  • reggeli és vacsora svédasztalos rendszerben,
  • beltéri - kültéri úszómedence, egyéb wellness terítés nélkül,
  • saját balatoni strand szintén ingyenesen, a strandon és a hotelben ingyenes napozóágy,
  • gyermekeknek játszótér, gyermek foglalkozások, stb.

A vendégeknek a szállodában kell továbbra is az üdülőhelyi díjat és a parkolást fizetni. 

Gyermekek üdülése 6 év alatt díjmentes, 6-14 év között az alábbiak szerint alakul:

Előszezon (május 7-június 2.): 5.440 Ft/fő/éj
Főszezon 1. (június 4-június 30.): 6.199 Ft/fő/éj
Főszezon 2. (július 2-szeptember 1.): 8.982 Ft/fő/éj (standard szobákban)
Utószezon (szeptember 3-szeptember 29.): 6.199 Ft/fő/éj

Erre az üdülésre Bíró Ildikónál jelentkezhetsz (06 70/455-0893, biro.ildiko@vdszsz.hu)! Erre az évre (2023) már nincs szabad helyünk!


Napfürdő Vendégház, Mezőkövesd (VKJE-üdülő) - MEGTELT, erre az évre már nincs szabad helyünk!

NapfürdőNapfürdőNapfürdő

A Napfürdő Vendégház a mezõkövesdi gyógyfürdõ közelében, nyugalmas, csendes környezetben található. A folyamatosan fejlõdõ Zsóry Gyógy- és Strandfürdõ kéntartalmú gyógyvize alkalmas izületi gyulladások, kopások, egyéb mozgásszervi betegségek kezelésére, nõi betegségek gyógyítására. Hullámfürdõ, élményfürdõ, uszoda várja a kikapcsolódni, pihenni vágyó vendégeket. A gyógyvízzel töltött nyitott medencék hõfoka 34 illetve 36 °C. A fedett medencék vize 36-38-40 °C.

Üdülési lehetőséget 2023. április 3-tól 2023. október 28-ig, 5 éjszaka, 6 napos turnusokban (hétfőtől - szombatig) lehet igényelni.

2023. évi üdülési árak: 

Áprilistól-októberig: 60.000 Ft/fő/turnus (tartalmazza a szállást és a félpanziós ellátást) A fürdőbelépőt a vendégek vásárolják meg, további részletek itt!

Fizetni az üdülés helyszínén kizárólag készpénzben lehetséges!

Erre az üdülésre Bíró Ildikónál jelentkezhetsz (06 70/455-0893, biro.ildiko@vdszsz.hu)! Erre az évre (2023) már nincs szabad helyünk!


Független Rendőr Szakszervezet apartmanjai (Hajdúszoboszló és Harkány)

Hajdúszoboszlón és Harkányban 4-4 összkomfortos, saját garázzsal rendelkező, egész évben üzemelő apartman várja tagtársainkat. Az apartmanok a helyi strand- és gyógyfürdőktől néhány perc sétára helyezkednek el, a legtöbb apartman maximum 4 felnőtt (illetve gyermekesek esetén 2 felnőtt és 3 gyermek) üdüléséhez vehető igénybe. Tagtársaink zavartalan pihenését légkondicionáló berendezés, felszerelt konyha és színes televízió szolgálja.

Az apartmanokat a turnus első napján 12.00 órától 17.00 óráig lehet elfoglalni, és a turnus utolsó napján 09.00 óráig kell elhagyni.

A térítési díj nem tartalmazza a helyben, készpénzben fizetendő idegenforgalmi adót. Az adó mértékéről és az érintettek köréről a gondnokoknál lehet érdeklődni.

Jelentkezni Máté Istvánné Andreánál: 06/70-383-9248, mate.andrea[kukac]vdszsz.hu lehet, aki a hajdúszoboszlói és harkányi apartmanok áraival kapcsolatban is tájékoztatást ad.

Az FRSZ-üdülők igénybevételének szabályai ide kattintva olvasható el, jelentkezési lap itt!

HAJDÚSZOBOSZLÓI APARTMANOK:

A Szurmai utca 26. és a József A. utca 6. szám alatt találhatók. Mindkét apartman a fürdőkomplexum közelében helyezkedik el, legfeljebb öt fő (az egyikben csak 4 fő) üdülésére alkalmas. Az érkezés és a távozás konkrét időpontját a Karácsonyné Hákli Gyöngyi gondnokkal kell egyeztetni: 06 (70) 453 3890

hajduszoboszlohajduszoboszlohajduszoboszlo

HARKÁNYI APARTMANOK

A Kossuth Lajos utca 61-63. szám alatt találhatók, a gyógy- és strandfürdő közelében. Az apartmanokban maximum öt fő (illetve az egyik kisebb apartmanban csak 4 fő) üdülhet. Az érkezés és a távozás konkrét időpontját Szél Józsefné, Zsókával, a gondnokkal kell egyeztetni: 06 (30) 743 7055

harkanyharkanyHarkany


Letölthető dokumentumok: