Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Üdülés


  Független Rendőr Szakszervezet apartmanjai (Hajdúszoboszló és Harkány)

  Hajdúszoboszlón és Harkányban 4-4 összkomfortos, saját garázzsal rendelkező, egész évben üzemelő apartman várja tagtársainkat. Az apartmanok a helyi strand- és gyógyfürdőktől néhány perc sétára helyezkednek el, a legtöbb apartman maximum 4 felnőtt (illetve gyermekesek esetén 2 felnőtt és 3 gyermek) üdüléséhez vehető igénybe. Tagtársaink zavartalan pihenését légkondicionáló berendezés, felszerelt konyha és színes televízió szolgálja.

  A hajdúszoboszlói és harkányi apartmanok árai:

  Egyhetes turnusok (keddenkénti váltással működő 7 éjszakás turnus) térítési díja:
  a) főszezonon kívül (azaz január 01-től a nyári iskolai szünet kezdetéig, és szeptember 01-től december 31-ig): tagtársaink számára 30 ezer forint/apartman,
  b) főszezonban (a nyári iskolai szünet idején, azaz június közepétől augusztus 31-ig): tagtársaink számára 45 ezer forint/apartman;

  Az apartmanokat a turnus első napján 12.00 órától 17.00 óráig lehet elfoglalni, és a turnus utolsó napján 09.00 óráig kell elhagyni.

  Wellness hétvége (csak a nyári főszezonon kívüli időszakban, péntektől vasárnapig) díja: tagtársaink számára 15 ezer Ft/apartman.
  A térítési díj az üdülésben résztvevők számától független, viszont nem tartalmazza a helyben, készpénzben fizetendő idegenforgalmi adót. Az adó mértékéről és az érintettek köréről a gondnokoknál lehet érdeklődni.

  Jelentkezni 2021. április 5-től lehet Máté Istvánné Andreánál: 06/70-383-9248, mate.andrea[kukac]vdszsz.hu

  Az FRSZ-üdülők igénybevételének szabályai ide kattintva olvasható el, jelentkezési lap itt!

  HAJDÚSZOBOSZLÓI APARTMANOK:

  A Szurmai utca 26. és a József A. utca 6. szám alatt találhatók. Mindkét apartman a fürdőkomplexum közelében helyezkedik el, legfeljebb öt fő (az egyikben csak 4 fő) üdülésére alkalmas. Az érkezés és a távozás konkrét időpontját a Karácsonyné Hákli Gyöngyi gondnokkal kell egyeztetni: 06 (70) 453 3890

  hajduszoboszlohajduszoboszlohajduszoboszlo

  HARKÁNYI APARTMANOK

  A Kossuth Lajos utca 61-63. szám alatt találhatók, a gyógy- és strandfürdő közelében. Az apartmanokban maximum öt fő (illetve az egyik kisebb apartmanban csak 4 fő) üdülhet. Az érkezés és a távozás konkrét időpontját Szél Józsefné, Zsókával, a gondnokkal kell egyeztetni: 06 (30) 743 7055

  harkanyharkanyHarkany


  Hotel Annabella, Balatonfüred (VKJE-üdülő)

  balatonkeneseEgerszalokHajduszoboszlo

  Előszezon (május 2. és május 28. között): 10.900 Ft/fő/éj
  Főszezon 1. (május 30. és június 25. között): 12.350 Ft/fő/éj
  Főszezon 2. (június 27. és augusztus 27. között): 17.950 Ft/fő/éj (standard szobákban), 19.500 Ft/fő/éj (superior szobákban)
  Utószezon: (augusztus 29. és szeptember 24. között): 12.350 Ft/fő/éj

  Az árak a szállást és a félpanziós ellátást tartalmazzák! A szállodát vasárnaptól-péntekig tartó 5 éjszakás /6 napos/ turnusokban lehet igénybe venni, üdülési csekket vagy egyéb utalványt nem tudnak elfogadni.

  Milyen szolgáltatást nyújt a Hotel Annabella a térítési díjért?

  • valamennyi szoba légkondícionált,
  • reggeli és vacsora svédasztalos rendszerben,
  • beltéri - kültéri úszómedence, egyéb wellness terítés nélkül,
  • saját balatoni strand szintén ingyenesen, a strandon és a hotelben ingyenes napozóágy,
  • gyermekeknek játszótér, gyermek foglalkozások, stb.

  A vendégeknek a szállodában kell továbbra is az üdülőhelyi díjat és a parkolást fizetni. Minden beutalt külön tájékoztatót kap az üdülése fontosabb részleteiről.

  Gyermekek üdülése 6 év alatt díjmentes, 6-14 év között az alábbiak szerint alakul:

  Előszezon: 4.300 Ft/fő/éj
  Főszezon 1.: 4.900 Ft/fő/éj
  Főszezon 2.: 7.100 Ft/fő/éj (standard szobákban), 7.800 Ft/fő/éj (superior szobákban)
  Utószezon: 4.900 Ft/fő/éj


  Gold Panzió, Mezőkövesd (VKJE-üdülő)

  goldgoldgold

  A Gold Panzió a mezõkövesdi gyógyfürdõ közelében, nyugalmas, csendes környezetben található. A folyamatosan fejlõdõ Zsóry Gyógy- és Strandfürdõ kéntartalmú gyógyvize alkalmas izületi gyulladások, kopások, egyéb mozgásszervi betegségek kezelésére, nõi betegségek gyógyítására. Hullámfürdõ, élményfürdõ, uszoda várja a kikapcsolódni, pihenni vágyó vendégeket. A gyógyvízzel töltött nyitott medencék hõfoka 34 illetve 36 °C. A fedett medencék vize 36-38-40 °C. A Gold Panziótól néhány perces sétára található a gyógyfürdõ. Kényelmesen berendezett, televízióval, hûtõszekrénnyel ellátott, kétágyas összkomfortos szobákban, apartmanban helyezik el pihenni vágyó tagtársainkat, családias hangulatban. A panzióban 40 fõs étterem és bár áll rendelkezésre, de kulturális és egyéb rendezvények (pl. esküvõ, találkozó, kiállítás, termékbemutató, konferencia) helyszínéül is alkalmas.

  A panzió a vírushelyzet miatt bizonytalan ideig zárva tart!

  A fenti VKJE-üdülésekre Bíró Ildikónál jelentkezhetsz (06 70/455-0893, biro.ildiko@vdszsz.hu)!

  Letölthető dokumentumok: