Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Mobil tarifacsomagok


  Vodafone

  A VDSzSz Szolidaritás online kódja: 1001739751

  Fontos: A Vodafone 2023. március 30-val megszüntette a flottacsomagokban lévő Pass szolgáltatásokat, melyek eddig ingyenes internethasználatot biztosítottak bizonyos oldalakra.

  A Pass szolgáltatások helyett a Vodafone megemeli az egyes flottás csomagokban lévő internet keretet, az alap csomagunkban 7 GB-ra, az extra csomagban pedig 12 GB-ra. A korlátlan internetet biztosító prémium csomagot a változás nem érinti.

  Kérdésed van? Hívd területi irodáinkat!

  15 éve együtt a Vodafone-nal!

  2004-ben jött létre együttműködési megállapodás a VDSzSz Szolidaritás és a Vodafone mobilszolgáltató között. A Vodafone volt az egyetlen szolgáltató Magyarországon, amelyik hajlandó volt flotta szerződést kötni olyan feltételekkel, hogy tagjaink korlátlanul, extra költségek nélkül beszélhessenek egymással úgy, hogy nem kért anyagi kötelezettségvállalást a nem fizető tagokra.

  Az elmúlt 15 év alatt rengeteg minden változott, a hang- és sms alapú szolgáltatás kibővült az internettel, az árak csökkenése mellett egyre több szolgáltatás került a csomagba. Három különböző összetételű és áru csomag közül is választhattok. Ma már nem csak tagjaink, hanem hozzátartozóik is csatlakozhatnak a flottához anélkül, hogy tagjainknak kellene az előfizetéssel kapcsolatos terheket felvállalni. Tartozz Te is közénk! Csatlakozz a VDSzSz Szolidaritás flottájához!

  A VDSzSz Szolidaritás flottaszerződéséhez szükség van a VDSzSz tagkártyára, vagy az azt helyettesítő papíralapú „Tagsági kedvezmény igénybevételére szóló” igazolásra. Az igazolást a VDSzSz Szolidaritás területi vezetőitől, valamint az irodavezetőktől kérheted. Az „átszerződést” a Vodafone márkaképviseletein az előfizető intézheti személyazonosságát igazoló igazolvány birtokában. Amennyiben korábbi flottáinkhoz tartoztál (pl: LIGA), akkor a telefonos ügyfélszolgálaton (1270) keresztül is lehet szerződést módosítani.

  Kérdésed van Vodafone- vagy Telenor-előfizetéssel kapcsolatban? Hívd területi irodáinkat!

  Letölthető dokumentumok: