Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Tagkártyánk


A VDSzSz Szolidaritás szakszervezeti tevékenysége mellett arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy tagságának kedvezményes vásárlási lehetőségeket biztosítson. A tagsági viszonyt igazoló VDSzSz Szolidaritás szakszervezeti tagkártya egyben a MAKASZ kedvezményrendszer igénybevételére is feljogosítja a tagtársankat!

VDSzSz SZOLIDARITÁS TAGSÁGI IGAZOLVÁNY = MAKASZ KEDVEZMÉNYKÁRTYA

A VDSzSz Szolidaritás – MAKASZ kártyának kettős funkciója van:


Egyetlen kártya, több mint ezer kedvezmény. Ismerd meg lehetőségeid!

A VDSzSz Szolidaritás tagsági igazolvány tehát a MAKASZ kedvezménykártyájának közvetítésével komplex engedményrendszert tesz elérhetővé tagtársaink számára. A felhasználási lehetőségek az autóvásárlástól az újság-előfizetésen, könyvvásárláson, banki és biztosítási szolgáltatásokon át, a mobiltelefon használatig és több ezer egyedi engedményadó hely (üzletek, szolgáltatók, vendéglátó-ipari, idegenforgalmi, turisztikai vállalkozások) saját kínálatának árengedményes igénybevételéig terjednek. A MAKASZ kiemelt partnereinek listája itt tekinthető meg.

A meglévő vásárlási szokások figyelembe vételével, tudatos vásárlással elérhető kedvezmény mértéke éves szinten meghaladhatja a 100 ezer forintot. Hogy ezt miként lehet elérni, arról itt nézhetsz meg ábrát. Mindezekről részletes és naprakész információt a MAKASZ honlapja szolgáltat tagtársaink számára.

BELÉPÉS A MAKASZ OLDALÁRA
A MAKASZ honlapján  az információk teljes köréhez csak tagok férnek hozzá, ezért érdemes az oldalra belépni, és úgy böngészni a különböző kedvezmények között!
A belépéshez a neved és a VDSzSz Szolidaritás tagsági igazolványod számának megadása szükséges. (Úgy írd be a nevedet, ahogy az a tagsági igazolványon szerepel, figyelj a kisbetű, nagybetű, ékezetek, valamint szóközök használatára). A kártyaszámot ne tagoltan – ahogy a kártyán szerepel - hanem egymás után, folyamatosan írd!

A MAKASZ-KÁRTYA ÉRVÉNYESSÉGI IDEJE
A MAKASZ-kártya egy évig érvényes, a tárgyév december 31. napjáig. Az érvényességi idő meghosszabbításához szükséges címkét évvége előtt szakszervezetünk területi irodái, alapszervezetei osztják ki tagtársaink részére. Az érvényesítő címkét a VDSzSz Szolidaritás tagsági igazolvány hátoldalára kell felragasztani, az alábbi videóban látható módon.

Javasoljuk, hogy kövesd a MAKASZ-tFacebookon és Instagramon is, ahol naprakész tájékoztatást kaphatsz az új, és az aktuális kedvezményekről, illetve lépj be a MAKASZ kártya facebook csoportjába is, hogy ne maradj le semmiről! A MAKASZ hírlevelére ide kattintva tudsz feliratkozni.
Amennyiben szükséges, az egyes kedvezményekről további tájékoztatás kérhető a MAKASZ csapatától (hétfőtől – csütörtökig
8.00 – 14.30 óra, pénteken 8.00 – 12.00 óra között) az alábbi telefonszámokon: 06 20-669-8043 vagy 06 1 281 1190


Vásárlásaid során MAKASZ-tagkártyád felmutatásával veheted igénybe a kedvezményeket (ezekről részletesen a MAKASZ honlapján a Bejelentkezés fülre kattintva tájékozódhatsz!) Ne szalaszd el a lehetőségeket, tartsd magadnál, és mutasd fel kártyád minden elfogadóhelyen. Kártyád érvényességét a bejelentkezéskor ellenőrizheted. Amennyiben a rendszer nem enged belépni a megfelelő adatok megadása után, akkor kártyád érvényessége lejárt. Kérdés esetén fordulj tisztségviselőinkhez!

A kártya használata egyszerű:

  1. KERESD a matricát!
    ajtomatrica.jpg [sm-300]
  2. MUTASD fel a kártyát fizetéskor!
  3. ÉLVEZD a kedvezményeket!

Néhány esetben (MOL, K&H, újságelőfizetések) a kedvezmény igénybe vételéhez szükség van külön kártya rendelésére, vagy a kedvezményes vásárlás csak a MAKASZ weboldalán keresztül érhető el.