Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Ultik, kontrák, betlik: ilyen volt a VDSzSz Szolidaritás Debrecen Területi Szervezete által szervezett Ulti és Póker kártyaverseny!


A VDSzSz Szolidaritás Debreceni Területi Szervezete 2023. november 18-án hagyományteremtő szándékkal ultiversenyt szervezett.

8 órától szép csendben gyülekeztek a versenyzők, majd élénk anekdotázásba kezdtek. Érdekes módon mindenki a saját megjátszott ultijaira emlékezett. Végül 12 versenyző vett részt a 9 órakor kezdődő ultimókán, ami három fordulós volt, az első két fordulóban sorsolás útján kerültek a versenyzők, a végső fordulóba pedig svájci rendszerben.

Kellemes, barátságos hangulat és jókedv jellemezte ezt a délelőttöt. A versenyt viszont mindenki nagyon komolyan vette, ultik, kontrák, betlik és más bemondások váltották egymást. Végül kemény küzdelemben Papp Gyula nyerte a versenyt, a második helyezett Tarpai Gyula, a harmadik pedig Olexa Imre lett. Üde színfoltja volt a versenynek az egyetlen hölgy résztvevő Császárné Sallai Adrienn személyében.

László Gábor, a VDSzSz Szolidaritás Debreceni területi vezető ügyvivője és helyettese Lévai Zsolt is tiszteletét tette a rendezvényen. Nagy köszönet illeti a verseny szervezőjét és lebonyolítóját, Szilágyi Csabát, valamint Gargócziné Marikát a segítségért. A részvevők a rendezvény végén a mielőbbi folytatás reményében vettek búcsút egymástól.

Kucskár Imre

Galéria