Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Karácsony Expressz: Elstartolt legújabb fotó- és rajzpályázatunk a VDSzSz Szolidaritás applikációján!


Tagtársunk vagy? Gyermeke(i)det indítanád a versenyen? A rajzokról, alkotásokról készített képeket, illetve a vasúttal kapcsolatos fotókat appunkon keresztül küldd el nekünk! A pályaműveket a VDSzSz Szolidaritás mobil applikációján keresztül várjuk három kategóriában! Kategóriánként egy nyertest sorsolunk ki!

Karácsony Expressz: Elstartolt legújabb fotó- és rajzpályázatunk a VDSzSz Szolidaritás applikációján!

Vadiúj applikációnk segítségével pillanatok alatt beküldheted a fotó(ka)t, amit akár a telefonod galériájából is kiválaszthatsz, de az appon belül is elkészítheted a fotót!

Mobil applikációnkat innen töltheted le, válaszd ki a telefonod operációs rendszerének megfelelő linket (Android: Google Play, iOS: App Store):

google-play-badge.png [sm-300] app-store-badge.png [sm-300]

Három kategóriában várjuk a fotókat:

  • 12 év alatti korosztály,
  • 12 és 18 év közötti korosztály,
  • 18 év fölötti korosztály

Az értékelhető, felületeinken (fb-oldal, honlap, MiÚjság) is megjelentethető pályaművet beküldő pályázók között kategóriánként három nyertest sorsolunk ki!

A pályaművek beküldési határideje: 2023. december 6., éjfél!

Az alkotásokat a VDSzSz Szolidaritás mobil applikációján keresztül pofonegyszerű beküldeni:

  • Keress a Google Play-en vagy az Apple Store-ban a nevünkre, persze, a cikk elején kattintható, a telefonod operációs rendszerének megfelelő (Android: Google Play, iOS: App Store) linkre is kattinthatsz.
  • Az applikációnkat töltsd le a telefonodra!
  • Az applikáción jelentkezz be, ezt a tagi azonosítód és a születési dátumod megadásával teheted meg!
  • A pályázat menüpontra (a főmenüben felülről a harmadik) kattintva válaszd ki a három kategória valamelyikét (ha többen pályáztok családon belül, akkor annyiszor csináljátok végig a pályázást, ahányan indulni akartok.)
  • Kövesd az útmutatásokat, és egy perc alatt már meg is vagy! Kérjük, hogy létező email-címet és telefonszámot adj meg, hiszen esetleges kérdés, vagy az eredményhirdetés után ezeken az elérhetőségeken vesszük fel a kapcsolatot Veled! Ha gyermeked fotójával pályázol, akkor saját elérhetőségeidet add meg.

Eredményhirdetés: 2023. december 11-én!
A beérkezett alkotásokat megjelentetjük fb-oldalunkon, honlapunkon és újságunkban is!

A nyeremények átvételéről a nyertesekkel egyeztetünk.

Letölthető dokumentumok:

Karácsony_Expressz_4.pdf