Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Lojalitás juttatás: november 10-tól lehet nyilatkozni a kifizetéssel kapcsolatban!


Ahogy arról már beszámoltunk, az október havi bérjegyzékkel együtt, november elején érkezik a kód, amivel a munkavállalók nyilatkozhatnak arról, hogy milyen formában kérik a kifizetést: bérjellegű kifizetésként, SZÉP-kártyára utalással, ez esetben nettó 309.000 Ft-ot tud felhasználni a munkavállaló, vagy vegyesen, 50-50%-ban.

Lojalitás juttatás: november 10-tól lehet nyilatkozni a kifizetéssel kapcsolatban!

A juttatás összege a MÁV-VOLÁN-csoport összes társaságánál bruttó 350 000 forint, amely a hatályos bérmegállapodásban és a csatolt vállalati szintű egyoldalú kötelezettségvállalásokban rögzített szabályok szerint, az esetleges csökkentő tételek figyelembevételével kerül elszámolásra.

Idén további lehetőség, hogy a juttatást nem csak SZÉP-kártya vagy pénzbeli kifizetésként, hanem akár megosztva, fele-fele arányban pénzbeli kifizetés és a SZÉP-kártya juttatás kombinációjaként is kérhetjük.

A választási lehetőségek tehát a következők:

- bruttó 350 000 forint pénzbeli juttatás vagy

- nettó 309 000 forint SZÉP-kártya juttatás vagy

- bruttó 175 000 forint pénzbeli juttatás és nettó 154 500 forint SZÉP-kártya juttatás

Ha a pénzbeli juttatást választjuk, nincs további tennivaló, azt automatikusan utalja a munkáltató.

Ha SZÉP-kártya juttatást választja, úgy a kérelmet online a

https://kerdoiv.mavcsoport.hu/nyilatkozat

oldalon kell kitölteni 2023. november 10. és 2023. november 24. között. Az elektronikus felületen lehetőségünk van határidőn belüli módosításra is, kérésünk visszavonásával.

A kérelemhez törzsszámra és az októberi bérjegyzéken LOJALITÁS KÓD néven található egyéni kódra lesz szükségünk. (Fontos, hogy az októberi bérjegyzéken szerepel a Menetkedvezmény online érvényesítéséhez szükséges (MENDI) kód is, de a lojalitás kapcsán a LOJALITÁS KÓD használandó!)

A kifizetés várható időpontja: 2023. december 15.