Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Félreérthető levelet kaptak tagtársaink a Vodafone-tól: a flottás havidíjak és szolgáltatások továbbra is megmaradnak!


A szolgáltató arról tájékoztatott, hogy megszűnik néhány eddigi kedvezmény, emiatt sok tagtársunk a flottacsomagok felszámolásától tartott, ez azonban nem igaz.

Megkerestük a Vodafone-t, a cégtől az alábbi tájékoztatást kaptuk:

"Az ügyfeleink elégedettsége mindennél fontosabb a számunkra. A flottás havidíjak és a szolgáltatások továbbra is változatlan feltételekkel mennek tovább, viszont további kedvezményekre nem lesznek jogosultak. Az a döntés született, hogy az egyedi kedvezményes flotta tarifáknál november 1-el megszűntetésre kerül a Lakossági sávos kedvezmény és a Vodafone ONE előnyök. Az egyedi flotta csomagok a publikus tarifacsomagokhoz képest még így is rendkívül versenyképesek mind árban, mind tartalomban. Ezen felül a publikus tarifákhoz továbbra is igénybe vehető a sávos kedvezmény és a Vodafone ONE."

A flottás havidíjak és szolgáltatatások továbbra is a VDSzSz Szolidaritás és a Vodafone Zrt. között megkötött szerződéseknek megfelelően alakulnak. A Vodafone által egyoldalúan biztosított Vodafone lakossági sávos kedvezmény és ONE előnyök nem lesznek a továbbiakban elérhetőek: eddig ugyanis, ha a mobil és otthoni internet- vagy TV-előfizetések havidíja elérte a 14.500 Ft-ot, akkor további 20%, ha pedig a mobil és otthoni internet- vagy TV-előfizetések havidíja elérte a 40.000 Ft-ot, akkor további 30%-os kedvezményt nyújtott a Vodafone. Ez utóbbiak nem állnak rendelkezésre flottás csomagok esetén.