Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Tisztségviselő választással egybekötött nyárbúcsúztató családi napot tartott a Püspökladányi Szesza Tagcsoport


A szeptember 2-i ragyogó időnél szebbet-jobbat nem is kívánhattak volna a résztvevők, a két csobbanás között megtartott tisztségviselő-választáshoz kevés kellemesebb helyszínt tudnánk elképzelni. 

A Tagcsoport rendezvényére immár hagyományosan a Püspökladányi Fürdőben kerül sor, ahol ezúttal bográcsban főtt finom babgulyás, házi készítésű lekváros töltelékes, sok-sok dióval megszórt croissant, finom kávé várta a résztvevőket: a Kovács Pista és családja, illetve Daróczi Albert két segítőjével közösen lebonyolított családias, kedves hangulat mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy nagyon jól érezzük magunkat.

A rendezvényen részt vett László Gábor, a VDSzSz Szolidaritás Debreceni Területi Szervezet vezető ügyvivője is, akihez a Püspökladányi Szesza tagjai kérdésekkel, kérésekkel fordultak.

A Tagcsoport jelen lévő tagjai két csobbanás között megtartott tisztségviselő választáson ismét bizalmat szavaztak Kovács Istvánnak, így további négy évig láthatja el a tagcsoport vezető ügyvivői feladatokat, amihez szívből gratulálunk, és kitartást kívánunk áldozatos munkájához!

Dobóné Galgóczy Ildikó

Galéria