Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Ismét lehet jelentkezni a MÁV Zrt. és a Vasútegészségügyi NK Kft. közösen szervezett Egészségügyi Szűrőprogramjára!


A novemberi időpontokra szeptember 10 és 25. között lehet jelentkezni a https://mavszures.vasuteu.hu/ címen.

A jelentkezésről az előjegyzés során megadott email címre minden esetben visszaigazoló email érkezik, ezt ne töröld, mert ezzel lehet igazolni, hogy jelentkeztél a szűrésre! A VNK felhívja a figyelmet arra is, hogy amennyiben a jelentkezés után 24 órával sem érkezik visszaigazolás, fel kell venni a kapcsolatot az előjegyzési felületen a Letölthető dokumentumok menü alatt elhelyezett Betegtájékoztatóban megadott telefonszámon a VNK-val, és ellenőrizni a jelentkezés sikerességét!

További fontos tudnivalók, illetve az előjegyzett időpont módosításának vagy lemondásának módjának és menetének a részletei szintén a Betegtájékoztatóban szerepel.

Szűrési helyszínek a VNK központjai:

  • Budapest,
  • Debrecen,
  • Miskolc,
  • Pécs,
  • Szeged,
  • Szombathely

További részleteket találnak a kihelyezett plakátokon, szórólapokon vagy érdeklődjenek a humánpartnereknél.

A lefoglalt időpontot kötelezettség nélkül, a szűrővizsgálat időpontját megelőző 5. napig bármikor le lehet mondani. Amennyiben valaki a lefoglalt időpontban a szűrővizsgálat egészén, vagy annak egy részvizsgálatán nem vesz részt, és azt 5 napon belül nem mondja le, vagy az Mt. 55. §-ban felsorolt okok szerint nem igazolja, akkor kártérítés jogcímén a lefoglalt, de igénybe nem vett egészségügyi szűrővizsgálat költsége a munkavállalót terheli!

A szűrőcsomag egyben kezelendő, annak megbontására, a vizsgálati elemek cseréjére nincs lehetőség, azokon módosítani nem lehet!

Vasútegészségügyi NK Kft.