Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Munkáltatói tájékoztató vállalati országbérlettel kapcsolatban


A konstrukció kizárólag a munkavállaló részére igényelhető, családtagok számára nem.

Szeptember 1-jétől igényelhető vállalati országbérletet, amely ingyenes utazást biztosít minden MÁV-VOLÁN-csoportos munkavállalónak a MÁV-START és a GYSEV belföldi hálózatán, a VOLÁNBUSZ helyközi járatain, valamint a MÁV-HÉV Budapesten kívüli vonalszakaszain.

A vállalati országbérlet NEM váltja le az arcképes vasúti igazolványt vagy a Volán szabadjegyeket, csupán egy új, szabadon választható kedvezményes utazási lehetőséget is kínál. Fontos ugyanakkor tudni, hogy a termék kizárólag a munkavállaló részére igényelhető, családtagok számára nem.

A vállalati országbérlet szeptember 1-jétől lesz elérhető a MÁV App-ban, és egy évre lesz megváltható (évente meg kell újítani) 1250 forint adminisztrációs díj ellenében. Minden MÁV-VOLÁN-csoportos munkavállaló kap egy kódot a júliusi bérpapírban (az augusztus 7-e után kiküldött bérpapír), és ezt a kódot kell majd megadnia a MÁV App-ban a vállalati országbérlet megvásárlásakor.

Fontos információ: a kódot feltétlenül meg kell őrizni, mivel annak pótlására nincs lehetőség!

Az igénylés pontos folyamatáról részletes információk augusztus 20-a után érhetők el a www.vasutasmagazin.hu zárt munkavállalói felületén, valamint a Volánbusz Intranet oldalán: https://intraweb.volanbusz.hu/.

A vállalati országbérlet legfontosabb jellemzői:

- csak a munkavállalók részére igényelhető

- megvásárolható a MÁV App-ban

- 1 évig érvényes, azaz 365 napig

- vasúton csak 2. osztályon érvényes, helyjegyes vonaton a helyjegyet meg kell váltani

- 1250 Ft adminisztrációs díj fizetendő, ami nem visszatéríthető