Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Második alkalommal versenyeztek a budapesti horgászok, 33 kg halat kellett kifogni az első helyezésért


A résztvevők rendőrségi csónakot is igénybe vettek a beetetésre, sőt, Hári András tagtársunk jóvoltából drónfelvételes csoportkép is készült, naplementével. A Szécsény melletti Robinson-szigetek adott otthont a Budapest Területi Szervezet Horgászversenyének június 14-15-én.

Második alkalommal versenyeztek a budapesti horgászok, 33 kg halat kellett kifogni az első helyezésért

A gondos előkészületek érdekében Deutsch Tibor – versenybírónk - csapata az előestén próbafogást végzett, amelynek sikeréről képes beszámolóval fogadta az érkező tagtársakat. A versenyzők két fős csapatokban, hat órás küzdelemben mérték össze a tehetségüket és a szerencséjüket.

Voltak olyan sportemberek, akik rendőrségi csónakot is bevetettek - félreértés ne essék - nem a halak üldözésére, hanem a beetetésre. Miközben a tóban a halak lakmároztak, a pecások is elfogyasztották az ebédre főtt babgulyást.
A mérlegelést követően került sor az eredményhirdetésre, amelyet már nagy izgalommal vártak a versenyzők.

A „Legnagyobb halat” Szabó Zsolt fogta ki, 6,5 kg súllyal.

Az I. helyezett az Sz.Sz. TEAM csapata lett, Szabó Zsolt és Szilágyi Tibor, akik több mint 33 kilónyi zsákmányt horgásztak.
A II. helyezést a Tihanyi Pecások Team szerezte meg, Deutsch Zoltán és Molnár Sándor részvételével.
A III. helyezettnek járó trófeát a Black Feeder Team vehette át, Barkóczi Boldizsár és Marton Tamás tagtársaink.

A közösen elfogyasztott vegyestálak és a csapatépítő beszélgetés, zenehallgatás után voltak, akik nyugovóra tértek a faházakban, de akadtak olyanok is, akik az éjszakát is a tóparton töltötték, és várták a nagy fogást.
Napfelkelte után a frissen sült lángos illatára gyülekezett a társaság, és már reggelizés közben elkezdték tervezgetni a következő horgászversenyt.

Bernát Beatrix, budapesti területi vezető ügyvivő

Galéria