Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Családi Nap Nyíregyháza Szesza Tagcsoportnál!


Eltelt egy év, és ismét a VDSzSz Szolidaritás Nyíregyháza Szesza Tagcsoport által szervezett Családi Napon vehettünk részt.

Családi Nap Nyíregyháza Szesza Tagcsoportnál!

A tagcsoport tagjainak gyermekei, unokái örömmel vetették bele magukat az ugrálóvár adta élvezetekbe! De nem csak a kicsiké az ugrálóvár, hiszen a tinik közül is többen hangos nevetésekkel kísérve csúszkáltak a vár legmagasabb fokáról! A gyermekek igazán jól érezhették magukat: volt itt csillámtetoválás, a libikókázás, az ügyességi játékokon pedig sok területen kipróbálhatták magukat. Nem csoda, hogy a finom ebédet – pörkölt, házi kovászos uborkával, kenyérrel – nagyon jóízűen fogyasztották el.

A felnőttek pingpongozhattak, és az agyat is pallérozó sakkozásnak hódolhattak. A tagcsoport tisztségviselő-választására a Családi Napot megelőző napokban került sor. A tagcsoport ügyvivői tisztségét hosszú éveken keresztül László Gábor töltötte be mindenki megelégedésére. Gábort a VDSzSz Szolidaritás XXIV. Küldöttgyűlése keretében megtartott Debreceni Területi Szervezet részküldöttgyűlése a Debreceni terület vezető ügyvivőjének választotta meg.
A Nyíregyháza Szesza Tagcsoport tagcsoport-vezető ügyvivői tisztségéért hárman is megmérettették magukat, közülük Hegedűs Attilának szavaztak bizalmat, akinek ezúton is szeretettel gratulálunk. Töltse be ezt a tisztséget a tagcsoport tagjainak legnagyobb megelégedésére, képviselje érdekeiket úgy, ahogyan az elvárható.

A családi napi rendezvény alkalmából a tagcsoport tagjainak lehetőségük nyílt találkozni, beszélgetni a tagokat érintő, érdeklő kérdésekről, problémákról a meghívott vendégekkel: Mózes Tibor ügyvezető alelnökkel, Dr. Gönczi Tamás MÁV-Start társasági vezető ügyvivővel, Novák Viktor MÁV társasági vezető ügyvivővel, valamint Lévai Zsolttal, aki a VDSzSz Szolidaritás Debreceni Területi Szervezet újonnan megválasztott területi vezető ügyvivő-helyettese. 

Ahogy azt már megszokhattuk a Nyíregyháza Szesza Tagcsoporttól, ez a Családi Nap is családias hangulatban, jókat beszélgetve telt, miközben szólt a zene, fogyott a hűtött üdítő, sör, amit mindenki örömére mézédes görögdinnyét majszolgatása követett. Mindezért ezúton is köszönet jár mindazoknak, akik a szervezésben tevékenyen részt vettek, így: Szabadi Miklósnak, aki a finom ebédet főzte és a kovászos uborkát készítette, László Gábor volt tagcsoport vezető ügyvivőnek és három leányának, Katának, Rékának és Mollinak, akik most is szeretettel gondoskodtak a Családi Nap résztvevőiről.

A Családi nap egyik résztvevője:

Dobóné Galgóczy Ildikó

Galéria