Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Táborozási lehetőség a MÁV-Volán csoport dolgozóinak gyermekei számára!


Jelentkezni elektronikusan, április 11-én 8 órától lehet.

A MÁV-Volán-csoport dolgozóinak gyermekei az idei évben is lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek egy ötnapos élménytáborban a Balaton-parti Zánkán. A nyári táborba ismét 180 gyermek utazhat, létszámuk nem bővíthető, ezért elsősorban azok jelentkezését várják, akiknek nincs egyéb lehetőségük arra, hogy gyermekük nyári nyaralását biztosítsák.

A 2023. július 30. - augusztus 4. közötti táborozáson a gyermekek kedvező feltételek mellett, mindössze 1000 forintos díj ellenében vehetnek részt, amit a munkáltató az augusztusi munkabérből von le.

A táborba elektronikusan lehet jelentkezni. Az érvényes jelentkezéshez szükséges:

1. A regisztrációs adatokat tartalmazó űrlap kitöltése;

2. Az érvényes tanulói jogviszony-igazolás feltöltése (a gyermek iskolája állítja ki);

3. A kinyomtatott Szülői nyilatkozat dokumentum maradéktalanul kitöltött és aláírt változatának feltöltése (a Szülői nyilatkozat dokumentum megtalálható a regisztrációs felületen is);

4. Az 1000 forintos díj munkabérből történő levonását megengedő hozzájáruló nyilatkozat kitöltött és aláírt változatának feltöltése (megtalálható a regisztrációs felületen is).

FONTOS: Ezeknek hiányában a jelentkezés érvénytelen!

Amennyiben a gyermek sajátos nevelési igényű/hátrányos helyzetű/rendszeres gyermekvédelmi ellátásban részesül, arról a szülőnek szintén igazolást kell feltöltenie a regisztrációs felületre.

A jelentkezési felület 2023. április 11. reggel 8 órától április 17-e 20 óráig lesz elérhető, az alábbi linkre kattintva:

www.mavcsoport.hu/erzsebettabor2023

Ha a rendelkezésre álló keret a határidő előtt betelik, a regisztrációs lehetőség lezárul.

A jelentkezés feltételei:

· Legalább az egyik szülő a MÁV-Volán-csoport vállalatainál aktív munkaviszonnyal rendelkezzék (határozott idejű szerződés esetén 2023. augusztus 31-én még aktív munkaviszonnyal rendelkezzék).

· A gyermek 1-8. osztályos általános iskolai tanuló legyen, aki a jelentkezés beadásakor érvényes tanulói jogviszonnyal és érvényes diák- vagy személyi igazolvánnyal rendelkezik.

A jelentkezés leadása után az adatok módosítására, illetve hiánypótlásra nincs lehetőség. A helyek kiosztása időrendben történik, így az első 180 érvényes regisztrációt veszik figyelembe.

A gyermekek helyszínre utaztatása – választható módon – egyénileg, vagy szervezetten történik, ennek részleteiről a későbbiekben adnak tájékoztatást.

Ha bármilyen kérdés merülne fel a jelentkezéssel kapcsolatban, a kig@mav.hu email címen lehet segítséget kérni.