Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Ismét lehet jelentkezni a MÁV Zrt. és a Vasútegészségügyi NK Kft. közösen szervezett Egészségügyi Szűrőprogramjára!


A szűrésen a MÁV Zrt. minden munkatársa részt vehet, aki egyéb szűrőprogramra nem jogosult. Az április havi időpontokra február 25-ig lehet jelentkezni a https://mavszures.vasuteu.hu/ címen.

A jelentkezésről az előjegyzés során megadott email címre minden esetben visszaigazoló email érkezik! A visszaigazoló email-t ne töröljék ki, minden esetben őrizzék meg, mert ezzel tudják igazolni, hogy jelentkeztek a szűrésre!

Abban az esetben ha a jelentkezés során megadott email címre nem érkezik meg a visszaigazoló email, úgy a jelentkezés sikertelen lehet!

Amennyiben a jelentkezés után 24 órával sem érkezik visszaigazolás, minden esetben fel kell venni a kapcsolatot az előjegyzési felületen a Letölthető dokumentumok https://mavszures.vasuteu.hu/Home/Downloads.html menü alatt elhelyezett https://mavszures.vasuteu.hu/documents/betegtajekoztato.pdf dokumentumban megadott telefonszámon a VNK-val és ellenőrizzék jelentkezésüket!

További fontos tudnivalók, illetve az előjegyzett időpont módosításának vagy a lemondás módjának és menetének a részletei szintén a Betegtájékoztatóban olvashatók. Szűrési helyszínek a VNK központjai: Budapest, Debrecen, Miskolc, Pécs, Szeged, Szombathely.

További részleteket, valamint a lemondással kapcsolatos tudnivalókat megtalálják a kihelyezett plakátokon, szórólapokon vagy érdeklődjenek a humánpartnereknél.

A szűrőcsomag egyben kezelendő, annak megbontására, a vizsgálati elemek cseréjére nincs lehetőség, azokon módosítani nem lehet!

Vasútegészségügyi NK Kft.