Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Peca, pingpong, csocsó, sakk!


Ezt mind kipróbálhatták a Debreceni Cargo Tagcsoport tagjai, ha 2022. augusztus 13-án kilátogattak a Nyíregyháza melletti Verba tanyára. És ha már kipróbálták, rögtön össze is mérték tudásukat: ki a jobb a vízparton, a pingpongasztalnál, csocsóban vagy akár a sakktáblánál.

Az érkezőket finom házias reggelivel várták a szervezők, míg az ebédről a Verba tanya szakácsai gondoskodtak, jóféle babgulyással és rétesekkel látva vendégül tagtársainkat. Persze, a legnagyobb érdeklődés a horgászversenyt övezte, nem véletlenül, hiszen egészen hamar megmutatkozott a tóban rejtőzködő ígéretes halállomány.

Már a reggeli órákban kifogta Daróczi Tamás azt a 12 kg-os pontyot, ami elegendő volt ahhoz, hogy ő kaphassa meg érte a NAGY HOHOHO HORGÁSZ címet és a vele járó díszoklevelet.
Akármilyen nagy is volt ez a hal, mégsem volt elegendő az első helyhez, mert azt ifjabb Polgár Csaba szerezte meg nem kevesebb, mint 58, 340 kg-os zsákmányával, Daróczi Tamás a második helyen végzett 44,180 kg, míg az idősebb Polgár Csaba a harmadik helyezést szerezte meg 27,820 kg-os összesítéssel.
A horgászverseny alatt, bemelegítés után a szárazföldi versenyek is lezajlottak, ahol a következő eredmények születtek:

Csocsó párosban első helyen Pataki Ferenc - Erneszt Árpád, második helyen Janó László - Janó Lászlóné, harmadik helyen Tóth Mihályné - Igriczi Endre végzett.
Asztalitenisz szabadidősök: első helyezés: Pataki Ferenc, második helyezés: Molnár Eszter, harmadik helyezés Szilágyi Réka
Asztalitenisz amatőr: első helyezés: Kucskár Imre, második helyezés: Kerékgyártó Tibor, harmadik helyezés: Barna István
Sakk: megosztott első helyezés Nagy István és Barna István között, harmadik Szilágyi Csaba lett.

A nap végén mindenki azzal búcsúzott, hogy ez egy nagyon jó nap volt, és jövőre találkozzunk újra, ugyanitt.

Dr. Szabó Monika, VDSzSz Szolidaritás, Debreceni területi vezető ügyvivő-helyettes

Galéria