Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Együtt a (nagy) Csapat: Vasutasnap, Nyíregyháza-Sóstó


Eddig is tudtuk, milyen sok tagtársunkat megmozgató Családi napi rendezvényeket szervez a Nyíregyháza Szesza Tagcsoport László Gábor tagcsoport vezető ügyvivő szervezésében. Most személyesen is megtapasztalhattuk, mire képes Gabi a kis csapatával, akik remekeltek:

Megérdemlik, hogy nevesítsük a remekelő csapat tagjait:

Kiss Sándorné (Zsuzsi),
Szabadi Miklós,
Szanics András,
László Réka,
László Molli,
Kiss Bence

A rendezvényen részt vevő tagtársainkat és családtagjaikat frissen sütött lepcsánka (más néven: tócsni, kremzi, macok, görhöny, gandurák, krumplirósza, lapotya, gánica, cicedli, borzaska, cicege, stb.), hatalmas üstben készített csikóstokány, hűtött üdítők, sör, ásványvíz, forró kávé, hajnalban sütött friss pogácsa, kenyér, mogyoró, a gyerekeket nyalóka, cukor, lufi várta. Volt még VDSzSz Szolidaritás logóval ellátott toll, kulcstartó, elemlámpa, szatyor, kártya, ahogy a sátrakon vígan lengedező VDSzSz Szolidaritás zászlók sem hiányozhattak. A zene szólt, és Fényeslitkétől kezdve, Demecseren át Püspökladányig mindenhonnan érkeztek tagtársaink, akik így találkozhattak, beszélgethettek egymással.

A rendezvényen megjelent Halasi Zoltán, a VDSzSz Szolidaritás elnöke is, akivel a tagtársainkat leginkább foglalkoztató érdekvédelmi témákról lehetett eszmét cserélni. Természetesen, a jó hangulat, a zene, a VDSzSz Szolidaritás zászlók lengedezése odacsalogatta más szakszervezetek tagjait is, akik egy kávé, vagy egy frissítő erejéig megvendégelésre
kerültek, bizonyítva, hogy ez a kis csapat a vendégszeretetéről is méltán híres.

Láttuk, tapasztaltuk, hogy Gabi és kis csapata hatalmas energiát, szabadidőt és fáradtságot nem kímélő munkát végzett már a rendezvényt megelőző napokban és a rendezvény alkalmával is. Azt is meg kell említenünk, hogy a nap minél sikeresebb lebonyolításához a VDSzSz Szolidaritás Központ és a Debreceni Területi Szervezet anyagi támogatása is hozzájárult. Mindannyian szervezetünk már Családi napi rendezvényt, de több mint 200 fő vendéglátását még nem! Úgyhogy még egyszer csak azt tudjuk mondani: köszönjük László Gabinak és kis csapatának ezt a nagyon jól sikerült, kellemes együtt töltött napot!

Így kell ezt csinálni!

Gargóczi Lászlóné Debrecen Szesza Tagcsoport vezető ügyvivő
Kovács István Püspökladány Szesza Tagcsoport vezető ügyvivő
Megyesi Csaba Debrecen TEB Alapszervezet vezető ügyvivő
Dzsubák Károly Fényeslitke TEB Tagcsoport vezető ügyvivő

Galéria