Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Eredményesen zárult a VDSzSz Szolidaritás XXIII. Küldöttgyűlése


Május 11-én került sor szakszervezetünk XXIII. Küldöttgyűlésére, ahol többek között határozat született arról is, hogy a VDSzSz Szolidaritás mielőbb kezdeményezzen tárgyalásokat a hároméves bérmegállapodás megkötése után kialakult gazdasági körülmények munkavállalókat sújtó negatív hatásainak kompenzálása érdekében. 

Eredményesen zárult a VDSzSz Szolidaritás XXIII. Küldöttgyűlése

A VDSzSz Szolidaritás 2022. május 11-i XXIII. Küldöttgyűlését megelőzően a területi szervezetek részküldöttgyűléseire került sor, ezen a területi vezető ügyvivők beszámolóit, a 2021. évi költségvetési beszámolókat, illetve a 2022. évi költségvetési tervezeteit tárgyalták meg és fogadták el a területi küldöttek.

Ezután kezdte meg munkáját szakszervezetünk XXIII. Küldöttgyűlése a XXII. Küldöttgyűlés óta végzett munka beszámolóival (Elnökség, Felügyelő Bizottság, az Országos Számvizsgáló Bizottság és az Etikai Bizottság beszámolói), amit elfogadott a Küldöttgyűlés. Ugyancsak elfogadta a Küldöttgyűlés a VDSzSz Szolidaritás 2021. évi költségvetését és a 2022. évi költségvetési tervezetét.

A Küldöttgyűlés az alábbi határozatot fogadta el a Debreceni területi részküldöttgyűlés kezdeményezése nyomán: 

A VDSzSz Szolidaritás Elnöksége mielőbb kezdeményezzen felülvizsgálatot a MÁV-Volán-csoportnál a három éves bérmegállapodással kapcsolatban a megváltozott gazdasági körülményekre, illetve az infláció magas mértékére való tekintettel.

A Küldöttgyűlés Ádámné Diamant Tündét a Felügyelő Bizottság, Babály Ildikót az Országos Számvizsgáló Bizottság tagjává választotta. A Budapesti terület részküldöttgyűlése Novák Viktort a Budapesti területi szervezet vezető ügyvivő-helyettesévé választotta. 

Galéria