Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Bántalmazott egy jegyvizsgálót, már rendőrkézen van


A Gárdonyi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 47 éves üllői lakossal szemben, őrizetbe vették.

Bántalmazott egy jegyvizsgálót, már rendőrkézen van

A nyomozás adatai alapján a férfi 2022. február 17-én délután a Budapest felé közlekedő személyvonaton utazott, amikor a Dinnyés és Agárd közötti szakaszon a jegyvizsgáló menetjegyének bemutatását kérte tőle. A férfi a jegykezelés során vitába keveredett a jegyvizsgálóval, akit ezt követően a földre lökött, többször megütött és egy késsel megfenyegetett. A vonat utasai közül egy 37 éves férfi a vasutas védelmére kelt, mire az agresszív utas őt is megütötte, majd az agárdi vasútállomáson leszállt a vonatról.

A bejelentést követően a kiérkező járőrök néhány percen belül a helyszín közelében elfogták az elkövetőt, akit előállítottak a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A nyomozóhatóság előterjesztést tett a 47 éves gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu