Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Fontos határidő közeleg: 2022. január 20! Az egészségpénztári tagdíjkiegészítés 2022. évi folyósításának feltételei


A munkáltató a 2022. évi tagdíjkiegészítés folyósítását abban az esetben tudja folyamatosan biztosítani, ha a munkavállaló 2022. január 1-jétől határozatlan időre, vagy 2022. december 31-ig terjedő határozott időtartamra szóló egyéni tagdíjfizetési nyilatkozatát legkésőbb 2022. január 20-ig leadja a Humán Szolgáltatás ügyfélszolgálatán, vagy (bármely) vállalati e-mail címről szkennelt vagy olvasható fotó formátumban megküldi azt az uszikozpont@mav-szk.hu e-mail címre.

A munkáltató 2022-ben is biztosítja a havi bruttó 4 520 Ft önkéntes egészségpénztári tagdíjkiegészítés folyósítását. Feltétele, hogy a munkavállaló egészségpénztári tagsággal rendelkezzen, és megbízza a munkáltatót, hogy havonta legalább 2.000 Ft-ot levonjon a munkavállaló munkabéréből vagy társadalombiztosítás keretében kapott ellátásából, és azt az egészségpénztár által megjelölt pénzintézet számlájára átutalja.

A Humán Szolgáltatás felhívja a munkatársak figyelmét arra, hogy az a munkavállaló, aki a tavalyi év során 2021. december 31. napjáig terjedő határozott időre adott le legalább 2 000 Ft-ról önkéntes egészségpénztári tagdíj levonásához szükséges nyilatkozatot, jelenleg nem jogosult a tagdíjkiegészítésre.

A munkáltató a 2022. évi tagdíjkiegészítés folyósítását abban az esetben tudja folyamatosan biztosítani, ha a munkavállaló 2022. január 1-jétől határozatlan időre, vagy 2022. december 31-ig terjedő határozott időtartamra szóló egyéni tagdíjfizetési nyilatkozatát legkésőbb 2022. január 20-ig leadja a Humán Szolgáltatás ügyfélszolgálatán, vagy (bármely) vállalati e-mail címről szkennelt vagy olvasható fotó formátumban megküldi azt az uszikozpont@mav-szk.hu e-mail címre. A folytonos folyósításhoz a nyomtatványon január 1-jétől kell kérni a tagdíj levonását!

A nyilatkozat elérhető az intraneten, illetve a levél csatolmányaként is.

2022. január 20-át követően a munkavállaló annak a hónapnak az első napjától lesz ismét jogosult egészségpénztári tagdíjkiegészítésre, amelynek 25. napjáig leadja az önkéntes egészségpénztári tagdíj munkabérből történő levonásához szükséges nyilatkozatát a Humán Szolgáltatás ügyfélszolgálatán, vagy (bármely) vállalati e-mail címről szkennelt vagy olvasható fotó formátumban megküldi az uszikozpont@mav-szk.hu e-mail címre.
Humán Szolgáltatás