Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Kőbánya-Teher: megkeresésünkre reagált a munkáltató, számos javaslatunkkal egyetértett!


De ami fontosabb: változások jönnek, többek között a váltókezelők leterheltségét is megvizsgálják.

Kőbánya-Teher: megkeresésünkre reagált a munkáltató, számos javaslatunkkal egyetértett!

Bernát Beatrix, a VDSzSz Szolidaritás budapesti területi vezető ügyvivőjének megkeresésére az alábbi válaszokat adta felvetéseinkre a munkáltató képviselője:

"A téli tüzelő mennyisége valóban pár napra elegendő, viszont a tűzifa ellátás folyamatos. Már az első adag megérkezésekor leadásra került e megrendelő a következő szállításra. Az anyaggazdálkodással foglalkozó kolléganő kapcsolatot tart a szállítóval és azt úgy ütemezi, hogy a tüzelő ne fogyjon el, de egyszer nagyobb mennyiség se legyen felhalmozva. Ütemezetten a mai napon (2021.11.25.) fog megtörténni a szállítás.

A II. toronyban a biztosítóberendezés meghibásodása miatt vizsgáljuk a váltókezelő leterheltségét. Amennyiben szükséges a szolgálatot megerősítjük.

Az I. torony felújítása idén szeptemberben elkezdődött. Eddig megtörtént a tisztasági festés, a nyílászárók felújítása és az állítóbak előtti csuszásgátló cseréje. A következő ütemben a mellékhelyiség felújítására is sor kerül.

A II. toronyban a jelenleg zajló „kényszer” fűtéscsere előtt már helyszíni bejárást tartottunk a TIZO-val közösen. A bejáráson elhatározás született a fűtési rendszer és a torony felújítására. Ez ütemezetten, több részletben lett volna. Sajnos az élet közbeszólt. A fűtési rendszer elkészülte után újabb egyeztetést fogok kezdeményezni a belső terek felújítása kapcsán.

A tornyok körül a szemetet rendszeresen összegyűjtjük. Sajnos a környék jellege miatt ez a szemétmentesség pár napig tartható. Az I. torony mögött felhalmozott hulladék már szerepel a selejtezési listánkon. Mivel ez veszélyes hulladéknak minősül, így külön kell gondoskodni az elszállításáról. Az anyaggazdálkodással foglalkozó kolléganő megrendelte a szállítóeszközt, mely ütemezetten 2021.12.06-i héten fogja elszállítani a hulladékot.

A II. torony belső takarításáról saját hatáskörben, az állomási gondnok bevonásával fogunk gondoskodni."