Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Szolgálatihelyőrség: Közreműködésünkkel pár napon belül 16 fokról 22 fokra emelkedett a tartózkodó hőmérséklete!


Ismét megfelelően működik a fűtés a Kolozsvári úti kertészet ebédlőként, tartózkodóként, öltözőként működő épületében.
Helyszíni szemlénket követő napon a kollégák elektromos fűtőtesteket kaptak, harmadnap pedig megjavították a meghibásodott kazánt is. A szemle idején még 16 Celsius fok volt az épületben, mostanra 22,2 fok lett - és nem az időjárás miatt!

Szolgálatihelyőrség: Közreműködésünkkel pár napon belül 16 fokról 22 fokra emelkedett a tartózkodó hőmérséklete!

Köszönjük a munkáltató gyors intézkedését!

A szolgálati hely hivatalos neve: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Pályaműködtetési Vezérigazgató-helyettesi Szervezet, Pályavasúti Területi Igazgatóság, Budapest Területi Ingatlankezelési és Zöldterület Karbantartási Osztály, Területi Ingatlankezelési és Zöldterület Karbantartási Főnökség Budapest-Nyugat, Területi Zöldterület Karbantartási Egység; 1102 Budapest, Kolozsvári utca 39205/4 hrsz.)

Előtte: Utána:
IMG_20211011_132628_resized_20211019_120016948.jpg [sm-300] IMG_20211015_113639.jpg [sm-300]

Mi ez a #szolgálatihelyőrség?

Számos esetben kérik segítségünket tagtársaink a munkakörülmények javítása érdekében is (hiányzó mikró, rossz szék, nem megfelelő világítás, stb.), melyekre közreműködésünknek köszönhetően, a szolgálati vezető bevonásával rövid időn belül megoldást találunk.

Az elmúlt időszakban a járványügyi intézkedések miatt a személyes látogatásra csak kivételes esetben kerülhetett sor, azonban a korlátozó intézkedések folyamatos feloldása ismételten lehetővé tette számunkra a személyes megjelenést a szolgálati helyeken. Feltérképezzük, hol van szükség intézkedésre, egyeztetésre, hogy a munkakörülményeket közösen mielőbb jobbá tehessük, javítsunk azokon!

A "Mutasd a munkahelyed!" kampányunk keretében a szolgalatihelyorseg@vdszsz.hu e-mail címen az elérhetőséged megadásával jelezheted is nekünk, hol milyen intézkedésekre van szükség, hová menjünk személyesen bejárásra!