Nálunk minden
a vasutasokról szól!

XXII. Küldöttgyűlés: Képösszefoglaló


 A területi részküldöttgyűlések és a XXII. Küldöttgyűlés képekben. 

XXII. Küldöttgyűlés: Képösszefoglaló

2021. szeptember 30-án, szakszervezetünk születésnapján került sor a területi szervezetek részküldöttgyűléseire, valamint a VDSzSz Szolidaritás XXII. Küldöttgyűlésére. Az egynapos program a területi szervezetek részküldöttgyűléseivel kezdődött, ahol a területi vezető ügyvivők beszámolóit, a 2020. évi költségvetési beszámolókat, illetve a 2021. évi költségvetési tervezeteit tárgyalták meg és fogadták el a küldöttek. A képek első része területi részküldöttgyűléseken készült. 

Ezt követően került sor a XXII. Küldöttgyűlésre, ezt a további képeken örökítettük meg. A Küldöttgyűlésen küldötteink elfogadták a XXI. Küldöttgyűlés óta végzett munkáról készített beszámolókat (Elnökség, Felügyelő Bizottság, az Országos Számvizsgáló Bizottság és az Etikai Bizottság beszámolói). Ugyancsak elfogadta a Küldöttgyűlés a VDSzSz Szolidaritás 2020. évi költségvetését és a 2021. évi költségvetés-tervezetet is.

A VDSzSz Szolidaritás születésnapjára szervezett XXII. Küldöttgyűlésen került sor a "Kiemelkedő szakszervezeti munkáért" elismerés, az "Eredményes szakszervezeti munkáért" elismerés, az "Életút" elismerés és az "Év szervezője" díj átadására, a kitüntetettekről ide kattintva nézheted meg galériánkat!

Galéria