Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Két év után a bíróságon jogerős egyezség született, az alperesnek facebook-oldalunkon nyilvánosan is bocsánatot kellett kérnie munkatársunktól


Trautmanné Zsigri Györgyike facebook-oldalunkon elismerte, hogy valótlanul többek között azt állította a VDSzSz Szolidaritás munkatársáról, hogy tiszteletdíjban részesült. 

Két év után a bíróságon jogerős egyezség született, az alperesnek facebook-oldalunkon nyilvánosan is bocsánatot kellett kérnie munkatársunktól

Trautmanné Zsigri Györgyike alperes vállalta, hogy az egyezséget jóváhagyó végzés jogerőre emelkedését követő 8 napon belül közzétesz egy nyilatkozatot a VDSzSz Szolidaritás Facebook oldalán az alábbi tartalommal:

2019. július 2-ai kommentemben valótlanul állítottam, hogy Bíró Ildikó tiszteletdíjban részesül a VDSzSz Szolidaritástól. Ugyancsak valótlanul tüntettem fel munkabérének mértékét. A fentiek miatt Bíró Ildikótól elnézést kérek. Megegyezés alapján vállalom, hogy Bíró Ildikónak 150.000 (százötvenezer) forint sérelemdíjat fizetek, melyet az „Alapítvány a Vasutasokért” alapítványnak utalok át Bíró Ildikó kérésére.

Ez meg is történt:

Zsigri_helyreigazitas_2.png [md-610]

Az alperes kötelezettséget vállalt továbbá arra, hogy a felperesnek az egyezséget jóváhagyó végzés jogerőre emelkedésétől számított 8 napon belül 150.000 (százötvenezer) forint sérelemdíjat fizet - a felperes rendelkezése alapján - az Alapítvány a Vasutasokért bankszámlájára. A felperes a tárgyaláson kijelentette, hogy a 150.000 (százötvenezer) forint sérelemdíjat kifejezetten a fenti alapítvány javára kéri megfizetni.

A bíróság a felek egyezségét jóváhagyta, ami jogerőre emelkedett.