Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Mutasd a Munkahelyed!-kampány: Mi is az a szolgálatihelyőrség?


Feltérképezzük, a hálózaton hol van szükség intézkedésre, egyeztetésre, hogy a munkakörülményeket közösen mielőbb jobbá tehessük, javítsunk rajtuk!

Mutasd a Munkahelyed!-kampány: Mi is az a szolgálatihelyőrség?

Számos esetben kérik segítségünket tagtársaink a munkakörülmények javítása érdekében (hiányzó mikró, rossz szék, nem megfelelő világítás, stb.), melyekre közreműködésünknek köszönhetően, a szolgálati vezető bevonásával rövid időn belül megoldást találunk.

Az elmúlt időszakban a járványügyi intézkedések miatt a személyes látogatásra csak kivételes esetben kerülhetett sor, azonban a korlátozó intézkedések folyamatos feloldása ismételten lehetővé teszi számunkra a személyes megjelenést a szolgálati helyeken. Most feltérképezzük, hol van szükség intézkedésre, egyeztetésre, hogy a munkakörülményeket közösen mielőbb jobbá tehessük, javítsunk azokon!

Kérjük, hogy a "Mutasd a munkahelyed!" kampány keretében a szolgalatihelyorseg@vdszsz.hu e-mail címen az elérhetőségetek megadásával jelezzétek nekünk, hol milyen intézkedésekre van szükség, hová menjünk személyesen bejárásra.

Keressetek minket bátran!

Letölthető dokumentumok:

szolgalatihelyorseg.pdf