Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Új üdülési és rekreációs lehetőség tagtársaink és családtagjaik számára Cserkeszőlőn!


A Touring Hotel és Termál Kempingnél valamint a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központnál június 1. és augusztus 31. között 10%, az év többi részében 20%-os kedvezmény illeti meg tagtársainkat!

touringtouringtouring

Június 1. és augusztus 31. között 10%, az év többi részében 20%-os kedvezmény illeti meg tagtársainkat MAKASZ-tagkártyánk felmutatása esetén a Hotel áraiból! (SZÉP-Kártya elfogadóhely)

A háromszintes, 46 szobával, és összesen 111 férőhellyel rendelkező Touring Hotel*** nagy hagyományokkal rendelkezik a gyógyturizmus és egészségturizmus területén. Barátságos kiszolgálás és közvetlen ügyintézés várja idelátogató tagtársainkat. Különböző szobatípusaikkal többféle szállásigénynek felelnek meg árban és minőségben is. Közvetlen átjárás a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központba.

ORVOSI SZOLGÁLTATÁS: A gyógyászaton reumatológiai szakrendelés működik, melyhez kezelések széles köre tartozik. Ha valaki a reumatológián szeretné kezeltetni magát, az hozzon magával háziorvosi beutalót, és érdeklődjön a 05-56-568-466-os telefonszámon. A Gyógyászati Központban továbbá bőrgyógyászati szakrendelés és ortopédiai szakrendelés is működik.

Kérjük, szállásfoglaláskor jelezd, hogy MAKASZ-tagkártyával rendelkezel! A hotel elérhetősége, ahol foglalhatsz:

Touring Hotel és Thermal Camping
5465 Cserkeszőlő, Beton út 5,
+36 56 568 450
Touring Hotel +36 70 367 1789


Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ

furdofurdofurdo

Június 1. és augusztus 31. között 10%, az év többi részében 20%-os kedvezmény illeti meg tagtársainkat MAKASZ-tagkártyánk felmutatása esetén.

A kedvezmény kiterjed:

  • Napsugár Étterem
  • Mediterrán Vendégház (20.000 Ft/3 nap/2 éj /2 fő (fürdőbelépővel) egész évben igénybe vehető, további személyek esetében 5.000 Ft/fő/éj)
  • Kresz Park
  • Jurta Tábor

Tagtársainknak a kedvezményes szolgáltatások igénybevételéhez fel kell mutatniuk MAKASZ tagsági kártyájukat! A fürdő MAKASZ tagsági kártyával rendelkező tagtársaink mellett a velük azonos lakcímmel rendelkező vendégek (maximum 10 fő) részére is biztosítja a fenti kedvezményt! Ennek igazolása érdekében a tagsági kártyán kívül a lakcímet igazoló hatósági igazolvány felmutatása is szükséges.