Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Gyermeknapi pályázat: ajándékunk ÁLLATKERTI SÉTA!


Pályázatot hirdetünk tagtársaink 16 év alatti gyermekei részére! A facebook közönségszavazáson a száz legtöbb szavazatot szerző nyertes választhat, melyik állatkertbe szeretne ellátogatni kísérőjével (1 nyertes gyermek + 1 kísérő):
Budapesti Állatkert, Miskolci Állatkert, Nyíregyházi Állatkert, Pécsi Állatkert, Szegedi Állatkert, Veszprémi Állatkert. A többi a mi dolgunk: megvesszük a belépőjegyeket, és eljuttatjuk a nyertesekhez, Nektek már csak jól kell érezni magatokat! Beküldési határidő: 2021. május 24., 24 óra

Gyermeknapi pályázat: ajándékunk ÁLLATKERTI SÉTA!

Az elkészült pályaművekről készített fotót a VDSzSz Szolidaritás alábbi e-mail címére digitálisan kérjük eljuttatni: jatek@vdszsz.hu

A pályaműhöz honlapunkról (www.vdszsz.hu) letölthető szülői nyilatkozatot is mellékelni kell, amit a kiskorú pályázó törvényes képviselőjének alá kell írnia!

Természetesen az alkotások eredetijét is nagyon várjuk (akár B-postával is)!

Eredményhirdetés: 2021. május 30. (a nyereménybelépők nem erre a napra szólnak, a látogatásra ezt követően is lehetőség lesz!) 

A pályaművekre a VDSzSz Szolidaritás facebook-oldalán (fb.com/vdszsz) lehet szavazni. A legtöbb szavazatot elérő első száz pályamű készítőit értesítjük. A pályaműveket megjelentetjük fb-oldalunkon, honlapunkon és újságunkban is!