Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Vasutasnap hat helyszínen 2021. július 10-én!


A hagyományokhoz híven a MÁV-Volán csoport idén is megrendezi a Vasutasnapi Juliálisokat. Azonban a pandémiás rendelkezések miatt a rendezvényekre nem a megszokott módon kerül sor, részt venni csak oltási igazolvánnyal lehet!

Vasutasnap hat helyszínen 2021. július 10-én!

A korábbi évekhez képest fontos változás, hogy az étkezési jegyet mindenki az adott Juliális rendezvényre történő belépéskor kapja meg. A rendezvényekre egy fővárosi és öt vidéki helyszínen kerül sor, jellemzően 10-18 óráig várják a résztvevőket

Budapesten, Békéscsabán, Pécsett, Nyíregyházán, Szolnokon és Zalaegerszegen.

A munkáltató tájékoztatása szerint sztárfellépők, koncertek, családi vetélkedők, főzőverseny, kispályás labdarúgó-bajnokság, nyereményjátékok, friss falatok és frissítők garantálják a jó hangulatot a rendezvényeken.

Az étkezésijegy-igénylés 2021. június 1-10 között adható le. 

A munkáltató jelezte, hogy a veszélyhelyzetben aktuálisan érvényben lévő szabályozások következtében a szervező MÁV Zrt. fenntartja a jogot a rendezvények időpontjában hatályos rendelkezésekben foglaltak szerinti létszám korlátozásra ill. opcionálisan az események azonnali törlésére vagy az igénylés azonnali lezárására. A jelentkezés elfogadása tehát nem jelenti automatikusan, hogy a munkavállaló részt vehet az eseményen.

Bővebb információ ide kattintva.