Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Akinek túl sok pénz ragadt a szállás zsebben, az elköltheti úgyis az összeget, mintha az vendéglátás vagy szabadidő zsebben lenne!


Fontos változás a SZÉP kártyáknál.

Akinek túl sok pénz ragadt a szállás zsebben, az elköltheti úgyis az összeget, mintha az vendéglátás vagy szabadidő zsebben lenne!

Az április 16-án megjelent Magyar Közlönyben az olvasható: a 2021. december 31-ig béren kívüli juttatásként az egyes alszámlákra utalt Széchenyi Pihenő Kártya juttatást a szolgáltató a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadói szerződésétől eltérően az eredeti alszámlánál meghatározott tevékenységi körébe tartozó szolgáltatás ellenértékének megfizetésére egy másik alszámlán lévő egyenleget is elfogadhatja, valamint a kártyabirtokos az egyes alszámlákon lévő pénzeszközt másik alszámlánál meghatározott szolgáltatás ellenértékének megfizetésére is – ide nem értve a szolgáltatás közvetítését – felhasználhatja.

Mindez azt jelenti, hogy akinek túl sok pénz ragadt a szállás zsebben, az elköltheti úgyis az összeget, mintha az vendéglátás vagy szabadidő zsebben lenne. Talán a leginkább azoknak okozott fejtörést, mire költsék a számlán maradó összegeket, akik a szabadidő zsebre kapták a cafetériát 2020-ban, azok is most elüdülheti, étkezhetik azt. A zsebek átjárhatósága nagyban megkönnyíti az összegek felhasználását, amelyet a járvány eléggé megnehezített.

Forrás: penzcentrum.hu