Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Csak egy telefonhívás...


A pandémia alkalmazkodásra kényszerít, eddig ismeretlen keretek közé szorít bennünket, rendkívüli mentális megterhelést jelent még a legedzettebbek számára is. Továbbra is sok bizonytalanságot és nehézséget okoz a mindennapokban, mégis keresnünk kell a megoldásokat. Közel egy éve működik a MÁV-csoport telefonos lelkisegély-szolgálata, a Lelki támasz, ami a Támogatlak program keretében jött létre. 

CSAK EGY TELEFONHÍVÁS! A Lelki támasz telefonvonal pszichológusok és humán szakemberek közreműködésével abban segít, hogy a rendkívüli kihívásokat egészséges lélekkel tudjuk leküzdeni: hogyan lehet a munkát és a magánéletet jól összeegyeztetni, hogyan rendezhetjük a munkával kapcsolatos dilemmáinkat, hogyan találhatunk megoldást a felmerült nehézségekre, hogyan kaphatunk lelki támaszt, amikor arra nagy szükségünk van.

Hogyan kérhetünk segítséget?

A MÁV önkéntes segítő szakemberei az ingyenesen hívható +36 1 511 8989 telefonszámon várják a hívásokat minden munkanap 7:30 és 10:00 között.

Amennyiben a Támogatlak csapata nem tud segíteni, mert úgy tapasztalják, hogy inkább mélyebb, vagy hosszabb távú pszichológiai támogatás javasolt, akkor tovább irányítanak a megfelelő szakterülethez.

A vasútegészségügy pszichológus szakemberei pedig a Támogatlak program keretében elérhetők munkanapokon 9:00–17:00 óra között az ingyenesen hívható +36 1 881 0104 telefonszámon.

Támogatásért név nélkül fordulhatunk a szakemberekhez, és természetesen bízhatunk a titoktartásban.

Csak egy telefonhívás, és jön a segítség!

A Támogatlak program csapata