Nálunk minden
a vasutasokról szól!

A Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár közleménye


A koronavírus-járvány miatti fertőzésveszély csökkentése érdekében 2021. április 7-től a Pénztár személyes ügyfélszolgálata visszavonásig zárva tart.

A Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár közleménye

Az alábbiakban közöljük a Pénztár közleményét:

"Fontos tájékoztatás a Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár személyes ügyfélszolgálata a járványügyi védekezés érdekében megváltozott nyitva tartásáról

Tájékoztatjuk pénztártagjainkat és szolgáltató partnereinket, hogy a koronavírusjárvány miatti fertőzésveszély csökkentése érdekében 2021. április 7-től a Pénztár személyes ügyfélszolgálata visszavonásig zárva tart. Kérjük Tagjainkat, hogy személyes egyeztetés helyett hívják a telefonos ügyfélszolgálatunkat, vagy írjanak e-mailt, illetve használják az E-pénztár szolgáltatásunk elektronikus ügyintézési lehetőségét!

Telefon: +36 1 880 6550
Vasútüzemi telefon/telefax: 01/41-36, 01/41-79
Automata egyenleglekérdezés: +36 1 224 0620
Email: info@epenztar.hu

Kártyarendszerünk zavartalanul működik, így tagjaink továbbra is tudnak vásárolni egészségkártyával.
A beérkező tagdíjakat folyamatosan könyveljük. A készpénzes számlákat postai úton juttathatja el hozzánk, vagy bedobhatja a székházunk előtti postaládába, borítékba helyezve (igénybejelentő nyomtatvánnyal).
Pénztári szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseiket várjuk elérhetőségeink bármelyikén, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.
Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!
Legyünk figyelemmel egymás iránt, vigyázzunk egymásra!

Budapest, 2021. április 6.

Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár"