Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Egészségpénztári tagok, figyelem!


Az az egészségpénztári tag, aki nem biztos benne, hogy 2020-ban visszavonásig adta le a tagdíj munkabérből történő levonási megbízását, annak javasoljuk ellenőrizni bérpapírján, hogy a munkáltató levonta-e a januári egészégpénztári tagdíjat (legalább kétezer forintot). Ha nem vonta le, vagy nem a munkáltatót bíztátok meg a levonással, akkor a megbízást sürgősen adjátok le, ellenkező esetben ugyanis nem fizeti a munkáltató az egészségpénztári tagdíjtámogatást!

Egészségpénztári tagok, figyelem!

A nyomtatványt a humán ügyfélszolgálatán lehet leadni vagy e-mailben megküldeni a humanus@mav-szk.hu címre. A juttatás attól a hónaptól jár, amely hónap 25. napjáig a munkáltatói megbízás beérkezik a humán ügyfélszolgálathoz - írja a munkáltató közleményében.

Mivel a MÁV-Start ezt január 25. után kommunikálta, tagtársainkban felmerült, hogy ezzel elestek a januári egészségpénztári munkáltatói tagdíjtámogatástól. Megkeresésünkre azt a választ kaptuk, hogyha a munkavállalók a január elsejétől visszamenőlegesen kitöltött megbízást legkésőbb 2021. február 25-ig leadják a munkáltatójuknál, abban az esetben senkit nem ér hátrány.

Azok, akik tavaly visszavonásig adták meg a munkabérből történő levonást az egészségpénztári átutalásra NINCS TEENDŐJÜK, nem kell újra nyilatkozniuk.

Aki pedig nem egészségpénztári tag, annak javasoljuk, hogy lépjen be!

Mellékeljük a megbízáshoz szükséges nyilatkozatmintát.