Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Megérkeztek a Nyugatiba az újabb konténerek, már birtokba is vették a személypénztárosok!


Fél évig biztosan maradnak.

Megérkeztek a Nyugatiba az újabb konténerek, már birtokba is vették a személypénztárosok!

Jelenleg a volt nemzetközi pénztárat is bezárták, és a személypénztárosokat a képen látható emeletes konténerbázisba költöztették: nyolc ablak üzemel, a nemzetközi személypénztáros kollégák belföldi jegyértékesítést is végeznek. (Ezen a képünkön a bezárt személypénztárak láthatóak, ahol a nemzetközi személypénztár működött, a belföldi pénztár eddig a régebbi, általunk kiharcolt konténerekben és a mobilbuszokban kapott helyet.)

Ezek a konténerek komfortos elhelyezést jelentenek a pénztárosoknak, elégedetten nyilatkoztak róla. Az emeleti részen találhatók az öltözők is, de a konyha és a vizesblokk is kulturált feltételeket biztosít.

Hogy meddig lesz ez így? Arra pontos választ nem kaptunk - fél évig biztosan, de valójában valószínűleg addig, amíg az állomásépület  belföldi és nemzetközi pénztári részének felújítása véget nem ér. 

Ehhez kapcsolódó hír, hogy a Keleti pályaudvaron az utascentrum kialakítása miatt februárban költöznek a munkavállalók a belföldi személypénztárakból a 9. vágány mellett található IC-pénztárakba (4 pénztár), valamint a nemzetközi személypénztárakba (6 nemzetközi pénztár + 2 belföldi pénztár).

Bernát Beatrix, VDSzSz Szolidaritás, Budapest területi vezető ügyvivő

Galéria