Nálunk minden
a vasutasokról szól!

XX. és XXI. Küldöttgyűlés: megtörtént az összes változás nyilvántartásba vétele


A Fővárosi Törvényszék átvezette a nyilvántartásban, hogy a VDSzSz Szolidaritás XX. Küldöttgyűlésén újraválasztott elnöke, Halasi Zoltán tisztsége és ezáltal képviseleti jogosultsága 2023. május 22-ig tart. Ugyancsak bejegyezte a bíróság a XXI. Küldöttgyűlésen történt alapszabály-módosítást a 3/4-es többségű végszavazás számszerű eredményének megfelelően. 

XX. és XXI. Küldöttgyűlés: megtörtént az összes változás nyilvántartásba vétele

A Fővárosi Törvényszék átvezette a nyilvántartásban, hogy a VDSzSz Szolidaritás XX. Küldöttgyűlésén az elnöki posztra újraválasztott Halasi Zoltán képviseleti jogosultsága 2023. május 22-ig szól, azaz ő a szakszervezetünk nemcsak megválasztott, de immáron be is jegyzett törvényes képviselője. 

Felületeinken mindig felhívtuk a figyelmet arra, hogy a változás átvezetésének időleges elmaradása kizárólagosan formai okokra vezethető vissza, ami a tisztségviselő választás eredményét (utólag) egyáltalán nem befolyásolja.

A XXI. Küldöttgyűlésen a Küldöttek az alapszabály-módosítást a végszavazás során - a törvény által előírt 3/4-es többséggel - fogadták el, ennek megfelelően a bíróság az új alapszabályt 2020. szeptember 15-i hatállyal bejegyezte.  

Bár állításaink valóságtartalmát egy, a nyilvánosság előtt névtelenségbe burkolózó szűk kör folyamatosan igyekszik kétségbe vonni, a történtek egyértelműen a VDSzSz Szolidaritás álláspontját igazolják.

Köszönjük Küldötteink és Tagtársaink támogatását és türelmét!

Letölthető dokumentumok:

Valtozasbejegyzo_vegzes.pdf