Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Szegedi Start Tagcsoport: Vasutasnap régi-új helyszínen


Augusztus 16-án a szegedi Sziksósfürdőn rendezte meg az immár hagyományos szakszervezeti, családi, baráti eseményt a VDSzSz Szolidaritás Szegedi Start Tagcsoportja.

Szegedi Start Tagcsoport: Vasutasnap régi-új helyszínen

Az időjárás csodásan alakult, a pénteki esőket felváltotta a sugárzó napsütés: minden adott volt a rendezvény gondmentes lebonyolításához. A napot sport és kulturális program is tarkította, a sportban elsődlegesen a vízi WaterPlay pálya aratott osztatlan sikert, ezen gyermekeink, illetve felnőtt tagtársaink összesen mintegy 27 órát töltöttek el.

A kulturális programról a Hősök Kapuja Hagyományőrző Baráti Társaság gondoskodott az önmagáért beszélő „9-11. századi életképek és harci bemutatók„ címmel, műsoruk az egész fürdő közönségénél osztatlan sikert aratott!

Étkezni már 10 órától lehetett: finom grillhúsok, csirkemell- és combfilé, kétféle (görög és paradicsom) saláta, amit egy bogrács babgulyás koronázott meg. Mindezekhez a nap folyamán korlátlan sós és édes süteményfogyasztás, üdítő, kávé és jégkrém társult. A jókedélyű beszélgetős nap végül este 19 óra körül zárult. Jövőre ismét megpróbáljuk!

Kurunczi Imre, VDSzSz Szolidaritás, vezető ügyvivő

Galéria