Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Már a Nyugati pályaudvaron a pénztárosi konténerek


A munkáltató szerint az infrastruktúra bekötését követően már a héten beköltözhetnek a személypénztárosok a konténerekbe. A VDSzSz Szolidaritás kezdeményezésére módosult a KSZ helyi függeléke: 10-10 perccel megnőtt az előkészítő és a befejező munka időtartama.

Már a Nyugati pályaudvaron a pénztárosi konténerek

A MÁV-Start a legutóbbi HÉT-ülésen - a MÁV-tól kapott tájékoztatásra hivatkozva - azt közölte, hogy a konténerekbe az augusztus 10-i héten kötik be az infrastruktúrát, ugyanezen a héten a személypénztárosok is beköltözhetnek.

Sajnos, októberben újabb költözés várható, akkor ugyanis a kivitelező által biztosított nagyobb konténerekbe kell ismét átköltözni, ebből azonban a nemzetközi pénztárosok sem maradnak ki, hiszen addigra - a tervek szerint - a tetőfelújítási munkálatok előrehaladása miatt a Nyugati pályaudvaron a nemzetközi jegypénztárat is lezárják. 

Tagjaink kérésének megfelelően a VDSzSz Szolidaritás kezdeményezte a KSZ helyi függelék módosítását, amit a munkáltató és a többi szakszervezet elfogadott: az előkészítő és a befejező munka plusz 10-10 perccel emelkedett: az előkészítő munka időtartama 10 percről 20 percre, a befejező munkáé pedig 30 percről 40 percre nőtt.

Galéria