Nálunk minden
a vasutasokról szól!

A Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár személyes ügyfélszolgálata várja tagjai megkeresését


Javasolják, hogy csak akkor keressék fel az ügyfélszolgálatot, ha a személyes jelenlét elengedhetetlen. 

 A Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár közleményéből:

Tájékoztatjuk a Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár tagjait, hogy 2020. június 2-től a személyes ügyfélszolgálatunk hétfőtől-csütörtökig 8-16 óra között, pénteken 8-12 óra között ismét nyitva tart.

Egymás egészségének megőrzése, a járvány lassítása érdekében kérjük tagjainkat, hogy személyes ügyintézés során viseljenek maszkot vagy takarják el arcukat sállal és használják az ügyfélszolgálatunkon kihelyezett kézfertőtlenítőt. 

Tagjaink és munkatársaink védelme érdekében az ügyféltérben egyszerre csak két ügyfél tartózkodhat. Amennyiben sor alakulna ki, kérjük, az irodahelyiségen kívül, a teraszon várakozzanak, betartva egymás között a biztonságos 2 méteres távolságot. 

Javasoljuk, csak akkor keressék fel ügyfélszolgálatunkat, ha a személyes jelenlét elengedhetetlen. Lehetőség szerint kérdéseiket továbbra is e-mailben, telefonon tegyék fel, a lehető leggyorsabban válaszolunk a megkeresésekre.

Az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaink az ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje alatt az info@epenztar.hu email címen valamint a +36-1-880-6550-es vezetékes és a 01-41-36; 01-41-79-es vasútüzemi telefonszámokon állnak rendelkezésére.