Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Országjáró körúton dr. Homolya Róbert


A járványügyi veszélyhelyzetben Homolya Róbert a területeken dolgozó munkavállalókat látogatta meg, az országjáró körút második állomása, május 13-án Püspökladány Forgalmi Csomóponti Főnökség volt.

Országjáró körúton dr. Homolya Róbert

A 100 sz. fővonalon történő elhelyezkedése miatt Püspökladány jelentős személyforgalmat, valamint átmenő tehervonat fogalmat bonyolít le - írja a MÁV közleménye. A nemzetközi forgalomban közlekedő személy és tehervonatok esetében (a 101 sz. vonal nem villamosított) a villany-dízel mozdonyok cseréjét is az állomáson végzik.

A MÁV elnök-vezérigazgatója "Együtt erősek vagyunk" jelszóval május 7-én kezdte el az országjáró körútját, első alkalommal Kiskunhalas Forgalmi Csomóponti Főnökséget látogatta meg, és fejezte ki a köszönetét az ott dolgozó kollégáknak a járványügyi helyzetben végzett munkájukért.

Legközelebb május 15-én Szolnokra látogat a MÁV elnök-vezérigazgatója, majd – a tervek szerint - Füzesabony, Nagykanizsa és Veszprém csomópontok is sorra kerülnek még ebben a hónapban - jelezte a MÁV közleménye.