Nálunk minden
a vasutasokról szól!

"Támogatlak" néven új programot indított a vasúttársaság


A TÁMOGATLAK PROGRAM a MÁV-csoport minden munkavállalójának szól: azoknak, akik a veszélyhelyzetben a frontvonalban teljesítenek szolgálatot, akik otthonról dolgoznak, akik fejlődni szeretnének, akik vezetőként állnak helyt, vagy akik személyes lelki támogatásra, segítségre szorulnak.

A program küldetése, hogy pszichológusok, fejlesztő- és humán szakemberek támogatásával segítséget nyújtson a krízishelyzetek megoldásában, hasznos tanácsokkal, értékes támogató tartalmakkal, a személyes fejlődést segítő ismeretekkel gazdagítsa a munkavállalókat. A segítő tartalmak valamint a lelki segélynyújtás részleteinek ismertetésére online felületet hoztak létre, amelynek menüpontjait úgy alakították ki, hogy minden munkatársumegtalálja a számára érdekes, hasznos információkat.

A program elérhetősége: https://www. mavcsoport.hu/tamogatlak

Az oldal egyes menüpontjainak tartalmai heti rendszerességgel bővülnek (pl. hatékony időgazdálkodás, online meeting, életvezetési tippek). A vasúttársaság célja, hogy a munkatársak támogatását nem csak a mostani rendkívüli időszakban, hanem ezt követően is folyamatosan biztosítsák!

A program személyes konzultációkra is lehetőséget nyújt a későbbiekben. A rendszer kidolgozásán és a szakemberek bevonásán jelenleg is dolgoznak - közölte a Támogatlak program csapata.