Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Figyelem! Bezártak az ügyfélszolgálatok!


A Vasutas Nyugdíjpénztár, a  Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár és a vasutas segélyező egyesületek közleményei.

A Vasutas Nyugdíjpénztár személyes ügyfélszolgálata március 23-től visszavonásig bezár. Telefonos elérhetőségeiken (06 1 220 8638, 221 7193), elektronikus levél (ugyfelszolgalat@vnyp.hu) formájában, illetve postai címükön (1144 Budapest, Kőszeg utca 25. II./2.) állnak rendelkezésre.

A Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztárszemélyes ügyfélszolgálata visszavonásig zárva tart. Kérik, hogy személyes egyeztetés helyett a telefonos ügyfélszolgálatot (06 1 880 6550), vagy írjanak e-mailt (info@epenztar.hu), illetve használják az E-pénztár szolgáltatás elektronikus ügyintézési lehetőségét! Vasútüzemi telefon/telefax: 01/41-36, 01/41-79, automata egyenleglekérdezés: 06 1 224 0620. A kártyarendszer zavartalanul működik, így továbbra is lehet vásárolni egészségkártyával.

A vasutas segélyező egyesületek személyes ügyfélszolgálatai is bizonytalan ideig zárva vannak. Telefonos ügyfélszolgálatot működtetnek.


A Vasutas Nyugdíjpénztár közleménye:

Tisztelt Tagjaink!
Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a Vasutas Nyugdíjpénztár személyes ügyfélszolgálata március 23. hétfőtől visszavonásig bezár.

Tekintettel arra, hogy a koronavírus-járvány leginkább cseppfertőzéssel terjed, a járvány megfékezésében kulcsfontosságú a zárt terek és a személyes kapcsolatok lehetőség szerinti kerülése. Tagjaink és a különösen veszélyeztetett nyugdíjkorhatárt elérő, szolgáltatást igénybe vevő tagjaink és munkatársaink védelme érdekében döntött így a Vasutas Nyugdíjpénztár Igazgatótanácsa.

Telefonos elérhetőségeinken (06 1 220 8638, 221 7193), elektronikus levél (ugyfelszolgalat@vnyp.hu) formájában, illetve postai címünkön (1144 Budapest, Kőszeg utca 25. II./2.) állunk továbbra is rendelkezésre. Munkatársaink szolgáltatás-igénylést, hozamfelvételt és egyéb nyugdíjpénztári szolgáltatást, panaszt érintő kérdésben továbbra is igyekeznek felvilágosítást adni. Munkaszervezetünk távoli munkával és ügyelet teljesítésével oldja meg a postán, telefonon, vagy e-mailen érkező igényeket, kérdéseket.


A Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár közleménye:

Fontos tájékoztatás a Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár személyes ügyfélszolgálata a járványügyi védekezés érdekében megváltozott nyitva tartásáról

Tájékoztatjuk pénztártagjainkat és szolgáltató partnereinket, hogy a koronavírus fertőzésveszély csökkentése érdekében 2020. március 16-tól a Pénztár személyes ügyfélszolgálata visszavonásig zárva tart.

 Kérjük Tagjainkat, hogy személyes egyeztetés helyett hívják a telefonos ügyfélszolgálatunkat, vagy írjanak e-mailt, illetve használják az E-pénztár szolgáltatásunk elektronikus ügyintézési lehetőségét!

Telefon: +36 1 880 6550
Vasútüzemi telefon/telefax: 01/41-36, 01/41-79
Automata egyenleglekérdezés: +36 1 224 0620
Email: info@epenztar.hu

Kártyarendszerünk zavartalanul működik, így tagjaink továbbra is tudnak vásárolni egészségkártyával.
A beérkező tagdíjakat folyamatosan könyveljük.
A készpénzes számlákat postai úton juttathatja el hozzánk, vagy bedobhatja a székházunk előtti postaládába, borítékba helyezve (igénybejelentő nyomtatvánnyal).
Pénztári szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseiket várjuk elérhetőségeink bármelyikén, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!
Legyünk figyelemmel egymás iránt, vigyázzunk egymásra!


A vasutas segélyező egyesületek személyes ügyfélszolgálatai is bizonytalan ideig zárva vannak:

- Mozdonyvezetők Egyesülete - MVDSE (1145 Bp. Uzsoki u. 40.)

- Vasutas Segélyező Egyesület (1078 Bp. István u. 6.)

- Vasutasok és Közlekedési Dolgozók Jótékonysági Egyesülete (1145 Bp. Amerikai út 13.)

- Vasutas Önkéntes Támogatási Alap (1145 Bp. Amerikai út 42.)

Telefonos ügyfélszolgálatot működtetnek, a szolgáltatások igénylését folyamatosan feldolgozzák, a honlapjukon közölt információk szerint.