Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Az EDDSZ országos felhívása


Az EDDSZ felhívja az ország munkavállalóit, civil szervezeteit, az állampolgárokat, hogy az „egri hősök” sikere érdekében szolidaritási sztrájkkal, szimpátia demonstrációval, egyéni akciókkal segítsék elő az egriek sikerét.

Kérjük az EDDSZ országos irodájába küldjék el a szolidaritási cselekmények, szolidaritási sztrájkok helyszinét és időpontját.

A Hospinvest Zrt. pályázatát jogerősen érvénytelennek nyilvánította a Heves Megyei Bíróság.

- a Hospinvest Zrt szerződést szegett akkor, amikor a szerződéskötést követően létrehozott AGRIA Kft. (500.000 Ft-os törzstőke!) adott továbbfoglalkoztatásra ajánlatot a közalkalmazottaknak a Kjt. 25/A. §-a alapján.

- a Hospinvest Zrt. szerződést szegett akkor, amikor pályázati nyilatkozatával ellentétesen engedményezni szándékozott az egészségbiztosítási pénztártól megszerzendő közpénzeket.

Sós Tamás a megyei közgyűlés elnöke a szerződésszegések, és az érvénytelen pályázat ellenére ragaszkodik az általa aláírt szerződéshez.
A demokratikus jogállamiság működése érdekében támogassuk egri kollégáinkat, hogy minél előbb felszámolhassák a nyilvánvaló törvénytelenségek sorozatát.

Nem kegy, hanem jog közalkalmazottnak lenni!

A VDSzSz továbbra is szolidáris a Markhot Ferenc kórház dolgozóival.