Nálunk minden
a vasutasokról szól!

A kupakgyűjtés pedig folytatódik Bíborka részére!


Nemrégiben indult útnak a harmadik szállítmány kupak az átvevőhelyre, záhonyi területi irodánkra 45 zsákkal érkezett az ország legkülönbözőbb pontjaiból.

A gyermek védtelen kis teremtmény, akinek gondját viseljük, e gondoskodásért cserébe nap mint nap mindazzal a szeretettel halmoz el minket, amit mástól nem kapunk meg.

- Susanna Tamaro

Segíteni és adni mindig jó! December 18-án a VDSzSz Szolidaritás miskolci területi szervezete Bíborka részére eljuttatott egy újabb rakomány kupakot, ennek összegyűjtésében Kosztyu Viktória rengeteget segített. Külön köszönet illeti Bernát Barnabást, a Berni Trans Kft., ügyvezető igazgatóját, aki a küldemény Miskolcról Záhonyba való elszállításában segített. Nemcsak rendelkezésükre bocsátotta a teherautóját, hanem személyesen ő maga vezette is. Öröm volt látni Bíborka mosolygós arcát.

Bíborka családja és szakszervezetünk megköszöni ZÁHONY-PORT vezérigazgatójának segítségét: az általa biztosított teherautóval a kupakokat Záhonyból elszállíthattuk az átvevőhelyre, immár harmadik alkalommal. További köszönet az RCH Záhony TÜK-nek: a Cargos kollégák 20 zsákkal gyűjtöttek a családnak.

Kupakok érkeztek (a teljesség igénye nélkül): Mádról, Tállyáról, Balatonmáriafürdőről, Békéscsabáról, Hidasnémetiből, Szegedről, Pécsről, Debrecenből, Istvántelekről és Szekszárdról. Érkeztek dobozban, borítékban, zsákban és műanyag flakonban is.

Ezúton szeretnénk megköszönni valamennyi tagtársunknak és kollégáknak, akik a folyamatos kupakgyűjtési akciónk révén támogatták tagtársunk kislányát, Bíborkát a gyógyulásban!

A VDSzSz Szolidaritás Miskolci és Záhonyi Területi Szervezete közösen koordinálta a kupakgyűjtést, és tevékenyen részt vett a kupakok szállításában. Továbbra is köszönettel várjuk a segítséget, az összegyűjtött kupakokat! Bíborkának ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Cseh Béla, miskolci területi vezető ügyvivő és Olexa Imre, záhonyi területi vezető ügyvivő

Galéria