Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Figyelem: mavcsoport.hu/karacsonyi-adomanygyujtes


A MÁV-csoport vezetése idén is adománygyűjtést szervez azzal a céllal, hogy emlékezetessé tegye a karácsonyt az egyedülálló vasutas szülők gyermekei, a nagycsaládban élő vasutas gyermekek, valamint a kollégák fogyatékkal élő gyermekei számára. Regisztrálni itt lehet: https://www.mavcsoport.hu/karacsonyi-adomanygyujtes

Vasutasként fő feladatunk a magyar vasúti közlekedés biztosítása, a köz szolgálata. De nekünk, vasutasoknak mindig is volt egy másik közös célunk: gondoskodni egymásról, kollégáinkról, barátainkról. A MÁV-csoport vezetése e hagyományt követve idén is adománygyűjtést szervez azzal a céllal, hogy közösen tegyük emlékezetessé a karácsonyt az egyedülálló vasutas szülők gyermekei, a nagycsaládban élő vasutas gyermekek, valamint a kollégák fogyatékkal élő gyermekei számára.

Ha Ön is úgy érzi, hogy 18 évnél fiatalabb gyermekének vagy gyermekeinek örömet okozna egy vasutas kollégától kapott, korához és neméhez illő ajándék, kérjük, jelezze a MÁV-csoport honlapján található elektronikus igénylőlap kitöltésével és beküldésével. Regisztráljon minél előbb, mivel 600 csomag várja az ajándékozóktól gazdáját.

MÁV-csoport

Itt van a link ismét, kattints ide!