Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Vodafone


Téged is vár a megújult Vodafone VDSzSz Szolidaritás-flotta!

15 éve együtt a Vodafone-nal!

2004-ben jött létre együttműködési megállapodás a VDSzSz Szolidaritás és a Vodafone mobilszolgáltató között. A Vodafone volt az egyetlen szolgáltató Magyarországon, amelyik hajlandó volt flotta szerződést kötni olyan feltételekkel, hogy tagjaink korlátlanul, extra költségek nélkül beszélhessenek egymással úgy, hogy nem kért anyagi kötelezettségvállalást a nem fizető tagokra.

Az elmúlt 15 év alatt rengeteg minden változott, a hang- és sms alapú szolgáltatás kibővült az internettel, az árak csökkenése mellett egyre több szolgáltatás került a csomagba. Végül az igényeknek megfelelően több tarifacsomag is bevezetésre került a mindössze 2.097 Ft-os alapcsomag mellett. Tagjaink nagy többsége (kb. 80 %) ma ezt a csomagot használja, hiszen azokkal, akik fontosak számára korlátlanul beszélhet, egyebekre pedig a közel három és fél órás beszélgetési keret bőven elegendő, és emellett még rendelkezésükre áll 500 mb internet adatforgalmi keret is.

A racionális többség úgy véli, hogy nem fizet többet olyanért, amit nem használ ki.
Ha mégis több adatra lenne szükséged, a Vodafone a legkedvezőbb áron kínálja kiegészítő adatcsomagjait.

Természetesen az alapcsomag mellett további három különböző összetételű és áru csomag közül is választhattok. (Részleteket keresd a MiÚjságban és az aktuális szórólapokon.)
Ma már nem csak tagjaink, hanem hozzátartozóik is csatlakozhatnak a flottához anélkül, hogy tagjainknak kellene az előfizetéssel kapcsolatos terheket felvállalni.
Tartozz Te is közénk! Csatlakozz a VDSzSz Szolidaritás flottájához!

A VDSzSz Szolidaritás flottaszerződéséhez szükség van a VDSzSz tagkártyára, vagy az azt helyettesítő papíralapú „Tagsági kedvezmény igénybevételére szóló” igazolásra. Az igazolást a VDSzSz Szolidaritás területi vezetőitől, valamint az irodavezetőktől kérheted. Az „átszerződést” a Vodafone márkaképviseletein az előfizető intézheti személyazonosságát igazoló igazolvány birtokában. Amennyiben korábbi flottáinkhoz tartoztál pl: LIGA, akkor a telefonos ügyfélszolgálaton (1270) keresztül is lehet szerződést módosítani.

A VDSzSz Szolidaritás FLOTTAKÓDJA: 1a02u

1260-VDSzSz_Szolidaritas_flotta_tajekoztato_E_190226.jpg

Galéria