Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Ne várd meg, amikor már késő lesz!


Tájékoztató füzet jelent meg a vasúti egészségügyi szolgáltatásokról és a megelőzésről a Vasútegészségügy közreműködésével. Hasznos!

A munkáltató kísérőlevele:

Kedves Vasutas Kollégánk!

A munkáltató és az érdekképviselet együttműködésének keretében fontosnak tartjuk azt, hogy minél többet megtudjon azokról az egészségügyi szolgáltatásokról, amelyeket Ön mint a MÁV-csoport munkavállalója, valamint családtagjai alanyi jogon, térítésmentesen vehetnek igénybe.

A MÁV-csoport vállalatai – Magyarországon szinte egyedülálló módon – a szokásos juttatások mellett egészségügyi ellátást is biztosítanak munkavállalóik számára. A Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. foglalkozás-egészségügyi, háziorvosi szakrendelői és rehabilitációs szolgáltatáscsomaggal járul hozzá a munkavállalók egészségének megőrzéséhez, a betegségek kialakulásának megelőzéséhez, illetve a már kialakult betegségek kezeléséhez.

Egészségünk az egyik legnagyobb érték, megőrzése rendszeres odafigyelést igényel. Ehhez nyújt segítséget Önnek és családjának a vasútegészségügy rendszere. Kérjük, olvassa el tájékoztató anyagunkat, és éljen az ellátórendszer nyújtotta lehetőségekkel!

Bővebb és folyamatosan frissülő információkért látogasson el a Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. honlapjára, a www.vasuteu.hu oldalra.

Ez pedig a tájékoztató:

1260-tajekoztato_LA4_8_oldalas_3-page-0.jpg1260-tajekoztato_LA4_8_oldalas_3-page-1.jpg

Letölthető dokumentumok:

tajekoztato_LA4_8_oldalas_3.pdf

Galéria