Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Boldog nyugdíjas éveket kívánunk, Orbán Zoli! :)


Orbán Zoltán vezető jegyvizsgáló tagtársunk utolsó szolgálata Fonyód-Kaposvár között a 8843 számú vonatpótló autóbusszal, február 27-én 18.39-kor ért véget. A kollégák szeretetük kifejezéseként kereplővel, síppal, transzparenssel várták az állomáson, és hogy mindenkinek egyértelmű legyen a nagy éljenzés oka, hangosbemondón keresztül is tudatták a nagy eseményt az ott lévőkkel. A mozdonyvezető kollégák kürtöléssel csatlakoztak a kezdetben 45 fős csapat éljenzéséhez.

Orbán Zolit kollégái Nagy Mónika vezetésével meglepetésestet szerveztek. Mónika titokban minden kollégát bevont a dologba, hogy örömöt és meglepetést szerezzenek számára: mindenkit megkért, aki aznap dolgozott, hogy jöjjön a vonatpótló busz elé. Köszönet a kollégák hozzáállásáért, részvételéért. Mint Mónika írta, a várva-várt napon

mintegy félszáz kolléga várta Zolit a busznál transzparensekkel, kereplőkkel, síppal. Meg is lepődött. Közben a hangosbemondó is köszöntötte Zolit. Ezutàn ő leszàmolt, közben a csapat várta, a rokkantemelő kocsiba jelképesen beleültettük, erről is készült néhány kép. Utána elindultunk a kaposvàri oktatóteremhez, ahol egy kis àllófogadás várta a résztvevőket, volt kis eszem-iszom is.

 

Közben a vonatok mozdonyvezetői hangos kürtöléssel tisztelegtek Zoli előtt, aki Mónika szerint nagyon örült a meglepetésnek, és hogy ennyien részt vettek azon. 

Kedves Zoli!

Köszönjük szépen az együtt töltött éveket! Nagyon sokat tanultunk tőled az évek folyamán. Hiányozni fogsz itt a vasúton mindenkinek. Kívánunk neked egészségben, boldogságban, élményekben gazdag nyugdíjas éveket! Szerető családod körében nagyon sok évet! Boldog nyugdíjas éveket!

Kollégáid.

 

Galéria