Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Közösség: Szegedi forgalmi dolgozó tagjaink ismét jó hangulatú vasutasnapot tartottak a Szikin!


Az idő igazolta, hogy tagtársaink szívesen töltik együtt idejüket munkaidőn kívül is munkatársaikkal, igényük van a családias hangulatú közösségi rendezvényekre. Várjuk fényképeiteket az ország többi pontján megrendezett vasutasnapokról is!

A Szegedtől nem egészen 10 kilométerre fekvő Sziksósfürdő Strand és Kemping (közismertebb nevén: „Sziki”) a környék egyik legkedveltebb fürdőhelye. A VDSzSz Szolidaritás Szeged Forgalmi Alapszervezete lassan 10 éve tartja itt vasutasnapi rendezvényét családias hangulatban.

A fürdő gyönyörű természeti környezete egyedi hangulatú, a nyugodt kikapcsolódásra, a csapatépítésre is tökéletesen alkalmas körülményeket teremt. A napozó stéggel rendelkező fürdőtó szikes-homokos altalaja gyógyhatású. A medencéhez telepített nagy csúszda, a nyakzuhanyok beépítése, a napozópad, a játszóterek, a gyerekmedence, a lábteniszpályák és más sportpályák teszik teljessé a strandhangulatot. Büfék és melegkonyhás vendéglátás mellett sátorozásra vagy faházak bérlésére is lehetőség van.

Tagjaink a családtagjaikkal otthonosan érezték magukat, melyben a kellemes nyári nap sietett segítségünkre: napozással, vidám fürdőzéssel, léghokizással, biliárdozással és a hűvösben remek beszélgetésekkel telt az idő, miközben a marhapörkölt csendesen rotyogott a bográcsban, és a faházakból kellemes zene szólt. A finom ebédről idén is Vékás László gondoskodott.

A beszélgetések során sok-sok kedves emlék is szóba került, amikor még az oktatások és a munkahelyek légköre is családiasabb volt, amikor a munkavállalók nagy többsége jó hangulatban ment a munkahelyre dolgozni. Reméljük, hogy ezek az érzések nem csak kedves emlékek maradnak.

A résztvevők között sok fiatal, újonnan hozzánk csatlakozó tag is volt, de szép számmal jelentek meg középkorú és idősebb tagjaink, vendégeink is. A legfiatalabb résztvevőről külön fotó is készült annak reményében, hogy az idő múlását az elkövetkezendő vasutasnapi rendezvényeken való részvétele alkalmával a fotókon is követhessük majd. :)
Az idő beigazolta, hogy a tagjaink szívesen töltik együtt idejüket munkaidőn kívül is munkatársaikkal, igényük van a családias hangulatú közösségi rendezvényekre.
A hagyomány nem szakad meg, jövőre is itt, a Szikin tartja vasutasnapját a Szeged Forgalmi alapszervezet, amely kiváló lehetőséget biztosít szórakozásra, pihenésre és feltöltődésre egyaránt, és ahol kicsik és nagyok is könnyedén jól érezhetik magukat a zöld övezetben.

Tartozz közénk, erősíts minket: lépj be Te is a VDSzSz Szolidaritáshoz! Legfontosabb szolgáltatásainkat itt találod! A belépéshez keresd területi irodáinkat, a Tagdíjlevonási nyilatkozatot itt találod.

Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről? Csatlakozz a VDSzSz Szolidaritás facebook-oldalához!

Galéria