Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Vár a Vodafone VDSzSz Szolidaritás-flotta!


És nagyon kellene, hogy átszerződjetek, különben elúszhatnak a kedvezmények! :( Hogy még több kedvetek legyen hozzá, augusztus 1-től a korábbinál még kedvezőbb promóció indul. Ezen kívül megtudhatod, mikor és hány szabad férőhely van a Mozdonyvezetők és Vasútüzemi Dolgozók Segélyező Egyesületének üdülőiben!

A Vodafone tájékoztatása szerint elég lassan haladnak az átszerződések a VDSzSz Szolidaritás flottájába. Időarányosan nagyon kevés az átlépő, és az új belépő is kevesebb a tervezettnél. Nagyon fontos lenne, hogy az év végére elérjük a kitűzött 7500 fős flottaméretet, mert csak így tudjuk a jelenlegi kedvezményeket megtartani.

A flottabővítésben a Vodafone is segítségünkre van, rendszeresen készítenek tájékoztató anyagot, melyet a legutóbbi küldöttgyűlésen az alapszervezeti vezetők részére kiosztottunk, kérve, hogy tájékoztassák a lehetőségekről tagjaikat.

A korábbi promóció július 31-én véget ér, és augusztus 1-től egy újabb, a korábbinál még kedvezőbb promóció lesz elérhető. Ennek részleteit a csatolt mellékletben találjátok.

Lényege, hogy új flotta előfizetés mellé két éves hűségidővel havi 2990 Ft-ért lehet 3 GB adatopciót vásárolni. A havidíj abban az esetben is 2990 Ft, ha valaki kedvezményes áron vásárol készüléket. A 3 GB választása esetén a készülékkedvezmény mértéke legfeljebb 25 ezer forint. Több készülék már 1 forintért is elvihető. Adatopció nélkül több készülék kezdőrészlet befizetése ellenében 12 havi részletfizetéssel is megvásárolható.

A részleteket a mellékelt promóciós anyag tartalmazza.

610-VDSzSz_Szolidaritas_Silver_Aug_tagok_20160729-page-0.jpg610-VDSzSz_Szolidaritas_Silver_Aug_tagok_20160729-page-1.jpg

Kérjük, hogy a tagtársaink részére továbbítsátok az ajánlatot.

Köszönettel:

Zsigri Györgyike, VDSzSz Szolidaritás, Vodafone-kapcsolattartó (70/455-0808)


És az üdülés: Mint jeleztük, az alábbiakban mellékeljük a Mozdonyvezetők és Vasútüzemi Dolgozók Segélyező Egyesületének balatonkenesei, egerszalóki és hajdúszoboszlói üdülőjének szabad férőhelyeit, ahol tagjaink rendkívül kedvezményes áron pihenhetik ki a vasutas élet fáradalmait:

 300-szabadhelyek_Balatonkenese.jpg

300-szabadhelyek_Egerszalok.jpg300-szabadhelyek_Hajduszoboszlo.jpg

A többi üdülési lehetőségért kattints ide, legfontosabb szolgáltatásainkat itt találod!

Tartozz közénk, erősíts minket: lépj be Te is a VDSzSz Szolidaritáshoz! A belépéshez keresd területi irodáinkat, a Tagdíjlevonási nyilatkozatot itt találod.

Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről? Csatlakozz a VDSzSz Szolidaritás facebook-oldalához!