Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Tisztelt Tagtársak! - 2008. 01. 17.


Az új F1-es és F2-es utasításokból való felkészülés és a vizsgáztatások vonatkozásában még októberben az alább leírtak szerinti egyezségre jutottunk a Forgalmi Igazgatósággal.
Kérjük, olvassátok el figyelmesen, és követeljétek a szolgálati helyeken az abban foglaltak betartását.
Nyomatékkal hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a vizsgára csak az ötödik oktatási nap végén kerülhet sor. Azt megelőzően a második oktatási nap végén a munkavállalónak lehetősége van ismeretfelmérésen részt venni, a harmadik és negyedik oktatási napokon viszont kötelező tesztjellegű ismeretfelmérést végezni. A munkáltatónak sikeres vizsgaként kell elismernie, ha bármelyik felmérésen valaki eléri a kívánt pontszámot. Azonban semmilyen hátrányos következménye nem lehet annak, ha a felméréseken a vizsgázó nem éri el a minimális pontszámot. Ez esetben az ötödik oktatási nap végén, a kötelező vizsgán kell résztvenni.
Az oktatások megkezdése előtt a már korábban megkapott vizsgakérdésekre - az ismeretek elsajátítása céljából - mindenki számára át kell adni az egyetlen lehetséges helyes válaszlehetőséget. Amennyiben nem a leírtak szerint történne a felkészítés és a vizsgáztatás, úgy ezt jelezzétek felénk.

Üdvözlettel:

Bárány Balázs
alelnök